امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(01-08-2021، 0:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم از خودشونیDodgy

@THEDARKNESS
چه خوش گفت مهدی
دوازده به بعد از خر خرتر میشم =)

(01-08-2021، 0:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
کلا شاخ چیز خوبی نیست
سعی کن محبوب باشی تا شاخ
محبوب همیشه یجایی بهتر از شاخه

گفتم خییررر
ضمنا **** 4fvf
(01-08-2021، 0:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
کلا شاخ چیز خوبی نیست
سعی کن محبوب باشی تا شاخ
اونم نمی تونم باشم.
تهش یه آدم منفورِ عادیِ حوصله سر برم که معتقدند درکشون نمی کنم.
لیوانش را سر می کشد و اشک هایش را پاک می کند*
ولی هو کرز قربونت برم؟
شخصیتت به محبوب ها میخوره پسر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، THEDARKNESS
آگهی
(01-08-2021، 0:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
چه خوش گفت مهدی

گفتم خییررر
ضمنا **** 4fvf
(01-08-2021، 0:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم نمی تونم باشم.
تهش یه آدم منفورِ عادیِ حوصله سر برم که معتقدند درکشون نمی کنم.
لیوانش را سر می کشد و اشک هایش را پاک می کند*
ولی هو کرز قربونت برم؟

مث سهند عصبی شدیا &*** بزنم دهنت ***
 سپاس شده توسط Mohlek
(31-07-2021، 23:46)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

ببین پسر خوب من یه زمانی یه کاری کردم یه تایپک گ.ا کلا نابود شه.

از بچه های قدیمی هم بپرسی بهت میگن من چقدر کله خرابم.

الانم حق با تو تو دانا ما نادان فقط اگه زحمتی نیس کله مبارک رو از ... ما بیار بیرون دمت گرم.

من نظر شخصیمو گفتم دوس نداری؟به ...‌ خر وقت خالی ندارم برای تو بزارم

سلام
نه من شمارو نمیشناسم
چیز خاصیم ازت نشنیدم
نکته ی دوم اینکه یاواش
چند نفر گزارشت دادن
چیه داستان؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(01-08-2021، 0:17)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری حساب کردی ۱۰۰ تومن شد؟

زیاد شد نه؟
اره خیلی =/
پررروو

(01-08-2021، 0:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم از خودشونیDodgy

@thedakness
چه خوش گفت مهدی

بله
کلا شاخ چیز خوبی نیست
سعی کن محبوب باشی تا شاخ

گفتم خییررر

اسکی بی اجازه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-08-2021، 0:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضمنا **** 4fvf

مث سهند عصبی شدیا &*** بزنم دهنت ***
مَعَن عَصَبی نیصدَم
فَقَط با عادَما کنار نِمیام

خیلی شاخم نه ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-08-2021، 0:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:17)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد شد نه؟
اره خیلی =/
پررروو

@thedakness
چه خوش گفت مهدی

گفتم خییررر

اسکی بی اجازه؟

وای وای وای
+
@musalick
اره توح خیلی شاخی
 سپاس شده توسط Mohlek
یکی‌ بیاد پ.خ ی من بگه چی شدههههههههه -__-
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus ، Mohlek
(01-08-2021، 0:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 23:46)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

ببین پسر خوب من یه زمانی یه کاری کردم یه تایپک گ.ا کلا نابود شه.

از بچه های قدیمی هم بپرسی بهت میگن من چقدر کله خرابم.

الانم حق با تو تو دانا ما نادان فقط اگه زحمتی نیس کله مبارک رو از ... ما بیار بیرون دمت گرم.

من نظر شخصیمو گفتم دوس نداری؟به ...‌ خر وقت خالی ندارم برای تو بزارم

سلام
نه من شمارو نمیشناسم
چیز خاصیم ازت نشنیدم
نکته ی دوم اینکه یاواش
چند نفر گزارشت دادن
چیه داستان؟
کاملا مطالعه کنید اگه خطای دیدی اخطار بدید ممنون.

من که داشتم با یک شخص متحرم متحرمانه بحث میکردم که بماند خودتون بخونید
(01-08-2021، 0:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی‌ بیاد پ.خ ی من بگه چی شدههههههههه -__-

هیچی برو بخواب =)
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-08-2021، 0:51)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 0:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه من شمارو نمیشناسم
چیز خاصیم ازت نشنیدم
نکته ی دوم اینکه یاواش
چند نفر گزارشت دادن
چیه داستان؟
کاملا مطالعه کنید اگه خطای دیدی اخطار بدید ممنون.

من که داشتم با یک شخص متحرم متحرمانه بحث میکردم که بماند خودتون بخونید
قطعا اگه محترمانه بود گزارش نمیشدی. اونم چند بار
گ.ا جای دعوا نیست دوست عزیز :>
اینجا جای زدن این حرفا هم نیست
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان