امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(03-08-2021، 0:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2021، 0:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال میتونی بزنی؟

کلی شوخی هست که ما راجع به پسرا میکنیم و حتی شوخی های+۱۸ که کاملا تو همه اکیپ های دخترونه عادیه ولی بحث ما اینه که
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
هیچوقت نمیایم حرف یا فحشی که به دوست صمیمیون میدیم و میگیم  و به یه پسر بدیم یا بگیم(:

خب بگو شاید ما هم درک کردیم. آخه من تا حالا جوکی نبوده که مربوط به دخترا باشه و درکش نکنم.

ولی مثلا اینارو بد میدونم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210803-014517-Instagram.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
خداروشکر جنبه های همه کاملا مشخص شد
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
به خدا سوتفاهم شده

شما هم دو روز دیگه خوب میشین با هم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(03-08-2021، 0:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا سوتفاهم شده

شما هم دو روز دیگه خوب میشین با هم

میبینی؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
زندگی هم اونقدرا طولانی نیست

مهربون باشیم با هم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(03-08-2021، 0:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
@itinamk

یه لطفی کنید دیگه نه من رو جایی اد کنید نه از من توقّعِ رفتار درست و غلط داشته باشید.

ما اصلااااا نگفتیم رفتار کی درسته کی غلط /:
حتی داریم میگیم باشه ما اشتباه کردیم کسیم با کسی مشکلی نداره واقعا
مگه بچه ایم سر این چیزا قهر کنیم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(03-08-2021، 0:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر جنبه های همه کاملا مشخص شد

سطح نتیجه گیری شما هم.
هر چی می خواهید می گید و هر کاری می خواهید می کنید تهش توقّع هم دارید ما حضرت مسیح باشیم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-08-2021، 0:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2021، 0:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی شوخی هست که ما راجع به پسرا میکنیم و حتی شوخی های+۱۸ که کاملا تو همه اکیپ های دخترونه عادیه ولی بحث ما اینه که
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
هیچوقت نمیایم حرف یا فحشی که به دوست صمیمیون میدیم و میگیم  و به یه پسر بدیم یا بگیم(:

خب بگو شاید ما هم درک کردیم. آخه من تا حالا جوکی نبوده که مربوط به دخترا باشه و درکش نکنم.

ولی مثلا اینارو بد میدونم

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210803-014517-Instagram.jpg

لعنتی اینجور میما قشنگ آدمو فیتیله پیچ میکنه. از یه طرف میخوای بخندی. از یه طرف میگی توهین جنسیتیه از یه طرف میگی توهین اعتقادیه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(03-08-2021، 0:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
خوبی عزیز دلم ؟❤

تقریبا بله

تو خوبی؟
میدونی چقد خوشحال شدم شنیدم چی شده♡
Nashenas(:
(03-08-2021، 0:17)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2021، 0:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
@itinamk

یه لطفی کنید دیگه نه من رو جایی اد کنید نه از من توقّعِ رفتار درست و غلط داشته باشید.

ما اصلااااا نگفتیم رفتار کی درسته کی غلط /:
حتی داریم میگیم باشه ما اشتباه کردیم کسیم با کسی مشکلی نداره واقعا
مگه بچه ایم سر این چیزا قهر کنیم
دفعع دوّمه سر همچین چیز ساده ای به خاطر کلیشه های جنسی و حساسیت های شما ها دارم خودم رو پاره می کنم و باز کسی اهمیّت نمی ده.
 سپاس شده توسط Mohlek ، itinamk

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان