امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱]

(07-08-2021، 9:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 8:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی بنفش*-*

خوشگله نه ؟ *.*

بله
خال خالی هم که هست(:

(07-08-2021، 10:20)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 9:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه سوال. اینجا که پر از نامحرمه عیب نیست شما همچین عکسیو گذاشتین اینجا؟ Smile

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
آرمی جان پاسخ گو باش-_-
عشگم مهم منو توییم ول کن

(07-08-2021، 11:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باورتون نشه ولی من خیلی اسکلم
اسمشون چاپخانس -_-
@"Ƥᴏᴏ Ɓᴏи"

عام نشنیده بودم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ραтяιcια ، _sehun_ ، Prometheus
آگهی
(07-08-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 9:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشگله نه ؟ *.*

بله
خال خالی هم که هست(:

(07-08-2021، 10:20)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
آرمی جان پاسخ گو باش-_-
عشگم مهم منو توییم ول کن

(07-08-2021، 11:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشون چاپخانس -_-
@"Ƥᴏᴏ Ɓᴏи"

عام نشنیده بودم

اسمشون چاپخانس دیگه درسته؟
فک کنم همین چاپخانه باشه
مامانم میگه اینجا فقط کار پستال اینا چاپ میکنن):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ

اسمشون چاپخانس -_-
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@itinamk
@shghyegh

از کجا فهمیدی در اخر
 سپاس شده توسط _sehun_
(07-08-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
آرمی جان پاسخ گو باش-_-
عشگم مهم منو توییم ول کن

باشه فقط ادامه نده کار به جاهای باریک نکشهTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ
(07-08-2021، 11:22)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشون چاپخانس -_-
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@itinamk
@shghyegh

از کجا فهمیدی در اخر

دیشب رفتم اتاق فکر یادم افتاد
اتاق فکر:دبلیو سی
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(07-08-2021، 11:21)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام نشنیده بودم

اسمشون چاپخانس دیگه درسته؟
فک کنم همین چاپخانه باشه
مامانم میگه اینجا فقط کار پستال اینا چاپ میکنن):
فرقی نمیکنه،اما خب من اونجا نیستم ک بگم هست
بازم یه نگاهی بنداز شاید بود

(07-08-2021، 11:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشگم مهم منو توییم ول کن

دعا کن کسی نگه فتوشاپه وگرنه راه دیگه ای واسه ثابت کردن دارم
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ραтяιcια
(07-08-2021، 11:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 11:22)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا فهمیدی در اخر

جرر
 سپاس شده توسط _sehun_
(07-08-2021، 11:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 11:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرر

تینا راستی گفتی کارم داری بیا دیسکورد ببینم
(07-08-2021، 11:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 11:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعا کن کسی نگه فتوشاپه وگرنه راه دیگه ای واسه ثابت کردن دارم

من که گفتم از اول فتوشاپه D:
راهاتم بزار واسه خودت
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ
(07-08-2021، 11:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 11:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرر

تینا راستی گفتی کارم داری بیا دیسکورد ببینم

اه دیسکورد واسم نوتیفش نمیاد نمیفهمم
اومدم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان