امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱]

(07-08-2021، 13:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 13:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///

گاو=/
چطوری؟ خوش میگذره؟

(07-08-2021، 13:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه Big Grin
زیرابی عامل حیات است برایمان Big Grin

میدانم میدانم

خودتی
بد
نه اصلا
تو چطور؟

(07-08-2021، 14:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 13:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به صابا خیانت کردی؟ @"صباnafas"

ن دیگه
تاسه نشه بازی نشه

اها! درسته
آگهی
چرا وقتی من اومدم همه چیوو بلد بودممم بهم شک نکردیددد
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-08-2021، 14:51)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
این فقط یک تذکر بود
امیدوارم از عکس العمل من نسبت به حرفاتون ناراحت نباشید

تذکر به چی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(07-08-2021، 14:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چون گل گلدونی ❤️
(07-08-2021، 14:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 14:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چون گل گلدونی ❤️

قربوووونتتت برم مننن Heart

دادن کهTelegh_01 پرسید قبلا اکانت داشتی یا نه

مدیرا فرق دارن ولی خروجی همون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(07-08-2021، 14:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 14:51)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
این فقط یک تذکر بود
امیدوارم از عکس العمل من نسبت به حرفاتون ناراحت نباشید

تذکر به چی؟
تذکر به دخالت در ارسال دیگران
Everything is Temporary(:
(07-08-2021، 14:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادن کهTelegh_01 پرسید قبلا اکانت داشتی یا نه

مدیرا فرق دارن ولی خروجی همون

اره یادمه اخه من یهو اومدم با همه ام حرف زدم انگار ۱۰ساله میشناسم همرو Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(07-08-2021، 15:01)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2021، 14:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تذکر به چی؟
تذکر به دخالت در ارسال دیگران

اها اینو که بازم چیز چرت از هرکی ببینم دخالت میکنم. اگه حرفتون خصوصیه تو گفتگوی ازاد نزنین
ناشناس
لطفا دوست منو اذیت نکنید-___-
اگه خوشتون نمیاد دلیل نمیشه جوری رفتار کنین ک بقیه هم خوششون نیاد.
تچکر ویژه و امیدوارم ناراحت نشین(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان