امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتماااا
بریم همه اصلا
دلم واسه حرف زدن باهاتون تنگ شده
آخ جون غیبت Telegh_01
فقط صدای من عین خروسه .-.

فدای سرت
تو فقط بیاااااااا
قرارمون فردا ساعت 6 دیسکورد

چشم چشم ^^
خودت خوبی ؟ بهتری ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، βάરãɲ
آگهی
(14-08-2021، 0:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدای سرت
تو فقط بیاااااااا

چشم چشم ^^
خودت خوبی ؟ بهتری ؟

(=
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ
(14-08-2021، 0:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شقایق جونی^^
قربونت برم
من خیلی خوبم خدار‌وشکر
تو چطوری ؟ چه خبرا؟

سلام سلااام
چرا انقد طولانی رفتی خانووم Angry
خدا رو شکر Heart
منم خوبم
سلامتی بی خبرم
عصبانی نباش ):
شما که میدونین من هیچ وقت از اینجا کنده نمیشم مگه اینکه مجبور بشم
همیشه خوب باشی دلبرکم ❤️

(14-08-2021، 0:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم چشم ^^
خودت خوبی ؟ بهتری ؟

(=

هوووووم ._.
جسمی‌؟ یا روحی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، βάરãɲ ، shghyegh
(14-08-2021، 0:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=

هوووووم ._.
جسمی‌؟ یا روحی ؟

روحی
خسته شدم از این کرونا بهار
دیگه میخوام به زندگی عادیم برگردم
+
شبت خوش بهترینم
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ
(14-08-2021، 0:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووم ._.
جسمی‌؟ یا روحی ؟

روحی
خسته شدم از این کرونا بهار
دیگه میخوام به زندگی عادیم برگردم
+
شبت خوش بهترینم

):

به من گفتی یکم دیگه تحمل کن.
توام همین کارو بکن . باور کن خیلی درکت میکنم ولی نمیدونم چه کاری میشه کرد
+
شبت بخیر زندگی . خوب بخوابی
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*

فدای سرت
تو فقط بیاااااااا

چشم چشم ^^
خودت خوبی ؟ بهتری ؟

صبح بخیر

@*Aɴѕel*
سایزپا رو یادت رفت بفرستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
ute
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، THEDARKNESS
(14-08-2021، 0:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا الان بهتری عزیزم؟
شما نبودی گ.ا خیلی خلوت بود*-*
دلم برات یه ریزه شده بود عزبزم

اره دیگه خونه دارن ._.
دلم براشون یه ریزه میشه
ببین اگه میتونی صحبت کن و جلوشونو بگیر
نمیدونم چیزی راجب وضعیت مشهد شنیدین یا نه
بدترین شهر کرونایی کشوره
نصف کشته هایی که اعلام میکنن واسه مشهده و همهههه اینجا کرونا گرفتن
اصلا واسه کسی که سنش هم زیاده مناسب نیست
میدونم بخاطر همین خیلی میترسیم اما مرغشون یه پا داره
هرکاری میکنیم میگن خونه داریم عب نداره حرف تو گوششون نمیره که نمیره
من یه شخصه خیلی میترسم چیزیشون شه فقط چیزی که خیالمو راحت میکنه اینه که هر دوشون واکسن زدن
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
cof
 سپاس شده توسط βάરãɲ
ب تایم تنهایی Smile
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان