امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

آدمای ظاهر بین باطن کُش Telegh_43
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(14-08-2021، 8:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:09)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ دوستمه اسمشو نمیبرم Wink

خوشم اومدددددد :>

(14-08-2021، 0:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
یه چی بگو کم نشه من دارم عذا میگیرم*-*

عامم ، خب از کارایی که تصمیم داری توی این یک ماه انجام بدی برام صحبت کن ^^
خب..
گیم بزنم (:
نذری*-*
یه سریی چیز میز کیوت برا اتاقم بگیرم.-.
داداشامو بکشم32 این جز اولویتامه
آهنگ گوش بدممم
و همین دیگه^^
اها بخورممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-08-2021، 14:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 8:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم اومدددددد :>

عامم ، خب از کارایی که تصمیم داری توی این یک ماه انجام بدی برام صحبت کن ^^
خب..
گیم بزنم (:
نذری*-*
یه سریی چیز میز کیوت برا اتاقم بگیرم.-.
داداشامو بکشم32 این جز اولویتامه
آهنگ گوش بدممم
و همین دیگه^^
اها بخورممم

سلام مرده متحرک
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(14-08-2021، 14:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 13:57)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی منو میشناسه محاله که اینو ندونه D: 
اره اره ریحون بنفش ولی فاطیما بیشتر سبزی پلاسیده صدام میکرد هرچی غیر از ریحون در واقع ، از کرفس گفتنش هم نگذریم 
هربار که تاریخ آخرین فعالیتشونو میبینم دلم میگیره.
فری و فاطیما (: ..

من بادمجون هم یادمه حتی. (((: چه قشنگ بودیم.
به قول خود فری، لتس چین‌اسموک *اموجی سیگار*

(14-08-2021، 14:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یه تار مو ازم کم بشه نیکی میکشتما...گفته باشم
خونم گردنت
@medu sa

برای ریحون هم همینه وضعیت، پس جفتتون بچه‌های خوبی باشین و به موهای سر هم کاری نداشته باشین. ^_^

شت به این یه مورد فک نکرده بودم ((: اه دلم تنگ تر شد براشون
فری اگه بود اگه میگفتم من زندگی موفقی خواهم داشت میگفت « تو هیچی نمیشی دنیا جای سبزی ها نیست » Telegh_01
این یه روش انگیزشی بود البته به شیوه فری .

(14-08-2021، 14:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:09)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کچلت میکنم صنم با من 

حسام کدومشونه ؟ 
برم گوششونو ببرم که دیگه اذیت دخترم نکنن !
حسامشون مایُم خاله جون :v

(14-08-2021، 14:13)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حساااام خودشو معرفی کنه ببینم 
آفرین دخترکم بزن چپ و راستشون کن 
حاج حسام هستم
با یه کوله بار محبت در خدمت شماییم 4fvf

پس شما حسامی ( چشم غره )
شنیدم دخترای مارو اذیت میکنی ؟!
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa
لعنت به سردرد udo
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(14-08-2021، 14:17)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بادمجون هم یادمه حتی. (((: چه قشنگ بودیم.
به قول خود فری، لتس چین‌اسموک *اموجی سیگار*

برای ریحون هم همینه وضعیت، پس جفتتون بچه‌های خوبی باشین و به موهای سر هم کاری نداشته باشین. ^_^

شت به این یه مورد فک نکرده بودم ((: اه دلم تنگ تر شد براشون
فری اگه بود اگه میگفتم من زندگی موفقی خواهم داشت میگفت « تو هیچی نمیشی دنیا جای سبزی ها نیست » Telegh_01
این یه روش انگیزشی بود البته به شیوه فری .

(14-08-2021، 14:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسامشون مایُم خاله جون :v

حاج حسام هستم
با یه کوله بار محبت در خدمت شماییم 4fvf

پس شما حسامی ( چشم غره )
شنیدم دخترای مارو اذیت میکنی ؟!
بله مایُم
من خودم لچه خوبی ام
فقط شیطون گولم میزنه :v
ناشناس
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
حسام و حسین
باز که شروع کردین kaffe2
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
@"ƤᴏᴏƁᴏи" داشتی میگفتی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
اها همون شیطون گولت میزنه و الا تو گل پسری هسی برا خودت 
دیگه نبینم گول شیطونو بخوری ._.
@"Musalick"
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-08-2021، 14:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи" داشتی میگفتی
شما داشتی میگفتی
گفتی برگهایم._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان