امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(16-08-2021، 21:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 20:58)_____Reyhane___ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تهمت میزنید؟

گفتم فیلترشکن رو خاموش کن

بن کن بابا راحتت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
آگهی
(16-08-2021، 21:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 20:58)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم همینووو گفتیدد زود قضاوت نکنید Big Grin

واااااییییییییییی جرررررررررررررر

من تورو هیچوقت نمیبخشم Telegh_01
(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(16-08-2021، 21:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 20:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.________.
چته؟

._. چطوری دقیقا؟

دپرسم گیر نده .
از وجناتت پیداس چرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، itinamk ، THEDARKNESS
آقا منم اصن ول کنینfishing
(((:
 سپاس شده توسط itinamk ، Emmɑ ، Mohlek ، ραтяιcια
حقیقتش فلشخور به گند کشیده شده...
واقعا جای ما نیست!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، ραтяιcια ، Medusa ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-08-2021، 21:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 21:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دپرسم گیر نده .
از وجناتت پیداس چرا؟

نمیدونم . شکست عشقی خوردم. خواستم برم هیات نشد.
یعنی کسی همراهی نکرد تنها شدم دلم شکست
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(16-08-2021، 21:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا جای ما نیست!

من می‌خوام برم نمیتونم|`:
میشه بنمون کنین بریم/:

از وقتی مهران رفت اینجا خراب شد..
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا جای ما نیست!

بابت؟
خیلی پسر باحالی بود
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-08-2021، 21:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا جای ما نیست!

من می‌خوام برم نمیتونم|`:
میشه بنمون کنین بریم/:

از وقتی مهران رفت اینجا خراب شد..

مهران کیه؟

اون کی دانلود شد؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان