امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 11:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووون v:

انقد دلبري نكن ميام ميدزدمتاAdore

من که چیزی نگفتم .-.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
آگهی
(17-08-2021، 11:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون میرین واسه خودتون کرم میریزین بعدا میندازین تقصیر بقیه Telegh_01

.__.
من فقط واسه بقيه كرم ميريزم مگه مرض دارم دل خودمو  خوش كنم به خودم؟

همون دیگه واسه هم کرم میریزین بعد میگین وای نه کی همچین چیزایی نوشته وای نه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
@"Musalick"
پیست
برو اونطرف Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-08-2021، 11:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد دلبري نكن ميام ميدزدمتاAdore

من که چیزی نگفتم .-.

نگو جوووون Adore
ميام ميدزدمت نميدم به كسي15

(17-08-2021، 11:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.
من فقط واسه بقيه كرم ميريزم مگه مرض دارم دل خودمو  خوش كنم به خودم؟

._. فش كه نميدم تازه فقط واسه دخترا دوما تا الان فقط واسه فاطمه و باران فك نم نوشتم سوما من اعتراف كردم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(17-08-2021، 11:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که چیزی نگفتم .-.

نگو جوووون Adore

(17-08-2021، 11:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. فش كه نميدم تازه فقط واسه دخترا دوما تا الان فقط واسه فاطمه و باران فك نم نوشتم سوما من اعتراف كردم

از کجا معلوم شاید فش هم میدیییTelegh_56

اعتراف کردی تا بقیه بهت شک نکنن
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 11:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو جوووون Adore

.-. من و فش؟ همين آريالايي كه بن شده ميدونه روم نميشه كه يه يچي بگم.__.
واقعا كه.هه
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
@"Musalick"
حاژی بهت گفته بودم صدا خفه کن بردار... Telegh_01
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(17-08-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا كه.هه

تو ناشناس که نمیفهمن تو بودی یا یکی دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 12:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 12:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا كه.هه

._. من به دو نفر بيتر نگفتم و الان هر دو نفر ميدونن ._.
اصلا منصرفم كردي من همچين آدميم؟...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek
@αℓι عه علیههههه

(17-08-2021، 12:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 12:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. من به دو نفر بيتر نگفتم و الان هر دو نفر ميدونن ._.
اصلا منصرفم كردي من همچين آدميم؟...

من که نمیدونم تو چجور آدمی ای خب
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، αℓι

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان