امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 21:05)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه زیبا

عجیبه

اونور بارونه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(17-08-2021، 20:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 19:34)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوب**من نهایتش یه دستمال بدوزم اونم میزنم چرخو خراب میکنم مامان می یاد  غر میزنهTelegh_01
هیچی اونروز استوریتو دیدم چقد سخته بدون برق با چرخ دوخت
25r3025r30
منم خیلی بلا سر چرخ اوردم25r30fishing

واییی-_-
نمیدونم چجوری قدیمیا با دست با چرخ کار میکردن/:
پدرم در اومدp336
Big Grin
آره خیلی سخت میشد : (
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-08-2021، 21:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:05)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه

اونور بارونه؟

دو ساعت تو بالکنم منتظرم هپی دسشویی کنه Big Grin احتمالا دارم سراب میبینم از خستگی
(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(17-08-2021، 21:08)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونور بارونه؟

دو ساعت تو بالکنم منتظرم هپی دسشویی کنه Big Grin احتمالا دارم سراب میبینم از خستگی

جررر
هپی دستشویی کن
هپی دستشویی کننننن
هپیییییی
بهش تشویقی بده
خر میشه بچهTelegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-08-2021، 21:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:08)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
هپی دستشویی کن
هپی دستشویی کننننن
هپیییییی
بهش تشویقی بده
خر میشه بچهTelegh_01

دقیقااا همینجوری بالا سرشم Telegh_01دیدی که دهنمو سرویس کرده Big Grin
(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(17-08-2021، 21:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
صد دفه گفتم یجا تو صفحتون اسمتونو بنویسین آدم قاطی نکنهBe5
من خوبم خوشم سلامتم

(:
چشم شما به بزرگیت ببخش الان میرم میزارم(:
شکرش^^
چیکارا میکنی؟
من هیچی._.
دراز کشیدم ب سقف نگا میکنم._.
(17-08-2021، 21:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 20:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16291359858244
pill

هعپ

پخخخخخخ
سهند):
شب بخیر ):
حوصله نداشتم واتساپ بگم45
(((:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 21:01)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 20:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای فیلمای آماده ای که میخوای فیلتر روش بندازی بخش سرچ افکت نداره

فیلمت انتخاب کن بعد اون بالا یه علامت ستاره فرم(جادو فرم) هست یه همچین آیکونی هست بزنی میاد

فقط یه تعدادی از فیلترای اینستا بالا میاد بازم سرچ افکت نداره

(17-08-2021، 21:04)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افکت اینستا

اسم افکت؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ραтяιcια
(17-08-2021، 21:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:01)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمت انتخاب کن بعد اون بالا یه علامت ستاره فرم(جادو فرم) هست یه همچین آیکونی هست بزنی میاد

قبلش باید افکت داشته باشی بعد روی فیلم اضافه بزاری
از روش قبلی افکت اضافه کن بعد از این روش اعمالش کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-08-2021، 21:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:04)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افکت اینستا

اسم افکت؟

نمیدونم بزار برم نگاه کنم میگم بهت
(17-08-2021، 21:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
چشم شما به بزرگیت ببخش الان میرم میزارم(:
شکرش^^
چیکارا میکنی؟
من هیچی._.
دراز کشیدم ب سقف نگا میکنم._.

(17-08-2021، 21:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعپ

پخخخخخخ
سهند):
شب بخیر ):
حوصله نداشتم  واتساپ بگم45

نشسته ام به در نگاه میکنم...
دری که آه میکشد._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان