امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

مطالت تنز
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(18-08-2021، 14:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 14:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی واقعا فک میکنی که نایت کینگ میذاره همه اینا زنده بمونن؟Telegh_40

فک کنم جان با نایت کینگ رو در رو بشه. اونو میکشه و بقیه وایت واکر ها هم میمیرن
چون وقتی رفته بودن یه وایت واکر زنده رو بگیرن وقتی فرمانده شونو کشت ، بقیه شون هم مردن ..
بنظرم اینطور شکست بدن اونا رو

جالبه. قسمت ۳ جنگه. اونجا میفهمی. خیلی هم طولانی تر از بقیه قسمت هاست. خیلی هم همه جا تاریکه. اون موقع یادمه نور صفحه رو تا ته زیاد کرده بودم که یه چیزایی ببینم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek
(18-08-2021، 14:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 14:25)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره کلی باحالن
طرفدار فیلمای ایرانی نیسم کلا در کل فک کنم رو جمع ۳ ،۴ تا فیلم و سریال ایرانی دیدم
ترسناک **
بیشتر سینمایی دیدم تا سریال ،سریال ترکی زیاد دیدم
اونم با بازی هاندس خوبه کلا طنزم هس
ترکی گفتی دوس داری ،سینمای ترکی اکیپ داماد رو ببین میپوکی از خنده خیلییی باحاله ،من فقط بخاطر فورکان اندیچ دیدمش ولی عاشق این فیلمه شدم
ایرانی شهرزادو دوست داشتمم فقططط
ای جان
حتما میبینم*-*

اره اونم عالیه **
^^ موفق باشی
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(18-08-2021، 14:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 14:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم جان با نایت کینگ رو در رو بشه. اونو میکشه و بقیه وایت واکر ها هم میمیرن
چون وقتی رفته بودن یه وایت واکر زنده رو بگیرن وقتی فرمانده شونو کشت ، بقیه شون هم مردن ..
بنظرم اینطور شکست بدن اونا رو

جالبه. قسمت ۳ جنگه. اونجا میفهمی. خیلی هم طولانی تر از بقیه قسمت هاست. خیلی هم همه جا تاریکه. اون موقع یادمه نور صفحه رو تا ته زیاد کرده بودم که یه چیزایی ببینم.

امیدوارم تا شب بتونم ببینمش
تموم بشه ببینم چقد حدسیاتم درست بودهTelegh_01Telegh_02
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(18-08-2021، 14:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالت تنز

کلا رویی تازه ب اکانتت دادی ، اسم جدید مبارک باشه **
خوبی پسر جان؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
محض اطلاعتون که فرمودید فقط کراش و jta دوست دارید ؛ اون gta عه نه jta... با تشکر

همون اه
بیتربیت-_-  Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، ραтяιcια
(18-08-2021، 14:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 14:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالت تنز

خوبی پسر جان؟

جریان اون حرفت چی بود

@Mohlek
هلاکتم  Telegh_07
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Mohlek
(18-08-2021، 14:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالت تنز

خوبی پسر جان؟
متشکرم به زیبایی اکانت شما نمیرسه(:
به خوبیتون ممنون شما خوبی؟
چخبر؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-08-2021، 14:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 14:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم تا شب بتونم ببینمش
تموم بشه ببینم چقد حدسیاتم درست بودهTelegh_01Telegh_02

خیلی متعجب خواهی شد
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
._. نسخه جدید نمیزنین؟

.-.
چه حسی به من دارین؟.________.
https://harfeto.timefriend.net/16265196614916
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان