امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 455

(19-08-2021، 13:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی کارت ملی و ۳ قطعه عکس رنگی هم میخواد؟

۲ تا ضامنم بیار نیازه D:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
حقیقتا از شبکه پویا هم افتادم
ودف-_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-08-2021، 13:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 10:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو هالا همو

کالاف و در حد همو موبایل بازی میکنم بیشتر رد دد بازی میکنم با پسرخالم و روبلاکس ماینکرفتم کمو بیش.
تو چی؟ چی بازی هایی میکنی؟

همونی که اهنگ بچگیا رو برات فرستاد*-* رومینام

31

وویی چشاشو._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Đęąđ.ğïřł
(19-08-2021، 13:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا از شبکه پویا هم افتادم
ودف-_-
دیگه باید توش ماموریت غیرممکن هم بزاره که همه ازش بیفتن...
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط Emmɑ
(19-08-2021، 13:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 13:54)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استعداد چیو؟

استعداد بچه رو

درست ،ایموجی تایید با دست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(19-08-2021، 13:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 11:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باباااا، همه‌ش تو خونه‌ بودم ):

من یه ساله هرررر روز که پا می‌شم حالت سرماخورده دارم، حساسیته، بعد یکی دو ساعت خوب می‌شه
حالا مامانم دیده، می‌گه نهههه این علائم دلتاست باید قرنطینه شی و تست بدی و... بدبختی خلاصه

دعا کن، به حق این شب‌های عزیز  crying

از ته دل امیدوارم کرونا نباشه ما به تو احتیاج داریم...):

(18-08-2021، 23:06)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم به این فک میکردم ک اسممو تو اون گروهه بذار اینن

فکر خوبیه 
تو همون گروه اسمتو بنویس تگم کن عوضش کنم

حال ندارم
حالا ک فک میکنم اسم اینجامم دوس ندارم
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@מַברִיק
یکی برات ناشناس نوشته
او کیست؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(19-08-2021، 14:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
یکی برات ناشناس نوشته
او کیست؟
برام نوشتی؟^^
صبر کن چک کنم
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-08-2021، 14:07)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 14:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
یکی برات ناشناس نوشته
او کیست؟
برام نوشتی؟^^
صبر کن چک کنم
من برای شما چی نوشتم بقیه برای من چی نوشتن(:
پک ماسک چهار لایه برای کجامه؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(19-08-2021، 14:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 14:07)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام نوشتی؟^^
صبر کن چک کنم
من برای شما چی نوشتم بقیه برای من چی نوشتن(:
پک ماسک چهار لایه برای کجامه؟

پرهام واسه منم نوشتی آیا*.*♡ ؟؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان