امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(21-08-2021، 17:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:36)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پس فردا ویدیو هامو اپلود میکنم یوتوب
حمایت کنید Smile

همیشه دوست داشتم زود یوتیوبت و کار بندازی ولی الات یوتیوبم کار نمیکنه):
موفق باشی و امیدوارم سابات میلیونی شن(:

ایشالله زودتر اوک شه بیای
خیلی ممنون دوست من Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
آگهی
(21-08-2021، 17:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشی اَخ است
نه پول پول

ببند نیشتو میمون
دیروز رفتم نزدیک ۲۰۰ تومن لواشک،ترشک خریدم
عر
 سپاس شده توسط _sehun_
(21-08-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشی اَخ است
نه پول پول

ببند نیشتو میمون
دیروز رفتم نزدیک ۲۰۰ تومن لواشک،ترشک خریدم
عر

فقط لواشکای مامانم البته اگه شیرین باشن -_-
من میرم 300 هزار پفک و چیپس و شیر کاکاو میخرم (:♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
شیرینی >>>>>>>> ترشی
ناشناس
(21-08-2021، 17:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:34)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرااااز؟
رومخ؟
ای کوفت هیچی دیگه نبود
مامانمو صدا کنمcry2
حقیقت تلخه عشگمTelegh_44
پسر داییمو گذاشتم جلوم
ناخوناش لاک زدم موهاشو ویو کردم بافتم
یکمم رژ لب زدم رو لباش
بچم ۲ سالشه
عرفان ولی الان بهش میگم عرفانه

باشه عشگم
این چه کاری بود کردی دیوونه
البته
منم داهاشامو لاک میزدم خیلی کوچیک بودن
روسری سرشون میکردمD:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-08-2021، 17:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قندِ عسل ^^ خوبی؟
بفرما
https://this-that.timefriend.net/230205219

خوبم قُبونچه. ولی روزای بهتری ام داشتم. :دی
تو چطوری؟ 

17 شدم .-. خوبه؟ یه دونه تاریکی مطلق اشتباه شد، یه دونه ترشی و شیرینی، یه دونه هم نمی‌دونم چی. 
 سپاس شده توسط _sehun_
(21-08-2021، 17:47)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قندِ عسل ^^ خوبی؟
بفرما
https://this-that.timefriend.net/230205219

تو چطوری؟ 

17 شدم .-. خوبه؟ یه دونه تاریکی مطلق اشتباه شد، یه دونه ترشی و شیرینی، یه دونه هم نمی‌دونم چی. 

همیشه خوب باشی
منم خوبم و زندگی میکنم شربت آبلیمو درست کردم زیاد آبلیمو ریختم تلخ شد هنوز مزش زیر زبونمه-_-

عه چرا همتون فک میکنید ترش دوست دارم؟ .-. ترش اَخ است
مرسی تو بیشتر از همه من و شناختی ^^
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
(21-08-2021، 16:09)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
بعله
سلامتی شما چخبر؟

سلامتی خبر خاصی نیستش ×_×
چه میکنی این روزا ؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
https://www.quora.com/Why-am-I-alone-and-no-one-wants-to-talk-to-me-or-has-any-interest

Telegh_56 Telegh_56 Telegh_56 Telegh_56 Telegh_56

(21-08-2021، 17:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:47)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری؟ 

همیشه خوب باشی
منم خوبم و زندگی میکنم شربت آبلیمو درست کردم زیاد آبلیمو ریختم تلخ شد هنوز مزش زیر زبونمه-_-

عه چرا همتون فک میکنید ترش دوست دارم؟ .-. ترش اَخ است
مرسی تو بیشتر از همه من و شناختی ^^

آخه کی از دریا میترسه
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(21-08-2021، 17:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا این کارو کرده بود؟ Telegh_01

گویا در حیطه مدیران+سهندبیچارهD:

نباید ب این میخندیدم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان