امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(21-08-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشی اَخ است
نه پول پول

ببند نیشتو میمون
دیروز رفتم نزدیک ۲۰۰ تومن لواشک،ترشک خریدم
عر

ینی شما سر یه موعدی به من بگی پرستو دلم درد میکنه چه بوقی بخورم من میدونمو شما-_-
 سپاس شده توسط Emmɑ ، βάરãɲ
آگهی
(21-08-2021، 17:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند نیشتو میمون
عر

فقط لواشکای مامانم البته اگه شیرین باشن -_-
من میرم 300 هزار پفک و چیپس و شیر کاکاو میخرم (:♥
لواشک شیرین دوست ندارم
عقاید هرکی متفاوته._.

(21-08-2021، 17:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت تلخه عشگمTelegh_44
پسر داییمو گذاشتم جلوم
ناخوناش لاک زدم موهاشو ویو کردم بافتم
یکمم رژ لب زدم رو لباش
بچم ۲ سالشه
عرفان ولی الان بهش میگم عرفانه

باشه عشگم
این چه کاری بود کردی دیوونه
البته
منم داهاشامو لاک میزدم خیلی کوچیک بودن
روسری سرشون میکردمD:
داداشاتو لاک میزدی عشگم؟
داداش داری؟

(21-08-2021، 17:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند نیشتو میمون
عر

ینی شما سر یه موعدی به من بگی پرستو دلم درد میکنه چه بوقی بخورم من میدونمو شما-_-
اخرش مرگه
چه بخورم چ نخورم.____.
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، _sehun_ ، βάરãɲ
(21-08-2021، 17:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین وسهندو بن کرده بودTelegh_01

در اصل همه مدیرا + من :/

نه منو نکرده بود :>
 سپاس شده توسط Medusa ، βάરãɲ ، B I N A M ، سهَ‌ند
(21-08-2021، 17:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه خوب باشی
منم خوبم و زندگی میکنم شربت آبلیمو درست کردم زیاد آبلیمو ریختم تلخ شد هنوز مزش زیر زبونمه-_-

عه چرا همتون فک میکنید ترش دوست دارم؟ .-. ترش اَخ است
مرسی تو بیشتر از همه من و شناختی ^^

منم باید برم چایی‌ای چیزی بیارم واسه خودم .-. بعدش برم حموم بعدشم بخوابم
وای سهونا این روزا هرچقدر می‌خوابم بازم خسته‌م. هی می‌خوام بازم بخوابم :/ اصلاً کل روزو به این امید می‌گذرونم که شب شه بتونم بخوابم. انگار خرسم  ute

چون همه‌ی چیزای خوب ترشننننن. لیمو، لواشک، آلوچه، گوجه سبز، ترشی و... 
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ
(21-08-2021، 17:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط لواشکای مامانم البته اگه شیرین باشن -_-
من میرم 300 هزار پفک و چیپس و شیر کاکاو میخرم (:♥
لواشک شیرین دوست ندارم
عقاید هرکی متفاوته._.

(21-08-2021، 17:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه عشگم
این چه کاری بود کردی دیوونه
البته
منم داهاشامو لاک میزدم خیلی کوچیک بودن
روسری سرشون میکردمD:
داداشاتو لاک میزدی عشگم؟
داداش داری؟

(21-08-2021، 17:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرش مرگه
چه بخورم چ نخورم.____.
بله
اره دیگه مگه نمیدونی؟
فاطمه قراره بهم حقوق بده دارم با دوتا داداشام زندگی میکنم

_

زهرمااااار
من گفتم
نگی نگفتی
اذیت بشی میکشم عشگم
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، _sehun_ ، Emmɑ
عجب 29
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
عجب..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(21-08-2021، 18:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 17:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه خوب باشی
منم خوبم و زندگی میکنم شربت آبلیمو درست کردم زیاد آبلیمو ریختم تلخ شد هنوز مزش زیر زبونمه-_-

عه چرا همتون فک میکنید ترش دوست دارم؟ .-. ترش اَخ است
مرسی تو بیشتر از همه من و شناختی ^^

منم باید برم چایی‌ای چیزی بیارم واسه خودم .-. بعدش برم حموم بعدشم بخوابم
وای سهونا این روزا هرچقدر می‌خوابم بازم خسته‌م. هی می‌خوام بازم بخوابم :/ اصلاً کل روزو به این امید می‌گذرونم که شب شه بتونم بخوابم. انگار خرسم  ute

چون همه‌ی چیزای خوب ترشننننن. لیمو، لواشک، آلوچه، گوجه سبز، ترشی و... 

وای حرف از حموم نزن کپک زدم حسش نیست برم حمام -_-

ایییی دندون آدم درد میگیرههه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
@"نــــــــــⓐنسی"

۱۴ شد bathtime
 سپاس شده توسط _sehun_
بدون شیرینی و شکلات زندگی محال است
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان