امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(21-08-2021، 20:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 20:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه ک کنارمن و دارمشون 29
(:
من چی؟

عام تو خیلی مهربونی معلومه ک از بودنت خوشحالم (:
ببخشید ک حواسم پرت شد و ننوشتم ):
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(21-08-2021، 20:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 20:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
من چی؟

(:منم همینطور
نه باو این چه حرفیه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-08-2021، 20:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 20:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو این چه حرفیه

الان اسمتو خوشگل با ی قلب کنارش تگ کردم ک بفهمی واقعا برام مهمی4xv
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-08-2021، 20:56)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 20:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو این چه حرفیه

الان اسمتو خوشگل با ی قلب کنارش تگ کردم ک بفهمی واقعا برام مهمی4xv
wowلازم به زحمت نبودم ما که از قبل براتون صد تا قلب گذاشته بودیم هنوزم کمه باید بیشتر واست بزارم(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
این لینک به روی همه بازه جز اونایی که از عشق و امید و زیبایی‌های زندگی حرف می‌زنن

https://harfeto.timefriend.net/16256693628448
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
@Mohlek
عزیزم ویار لواشک کردم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
(21-08-2021، 18:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توم حوصله ی حمام نداری؟ Telegh_01  سخت ترین بخش خشک کردن موِ من دوست دارم کل موهام خشک بشه

نه شیرینی خوشمزه تره ولی ترشم خوشمزش
مثلا گوجه نرسیده یکی از چیزای ترشه که میتونم بخورم و خیلی دوس دارم(گوجه سبز نه)

آرههه اونم سخته. من همونجوری با موی خیس می‌مونم اگه نخوام برم بیرون. تازه با موی خیسی که بوی شامپو می‌ده، بخوابی هم خیلی حس خوبیه. ): 

من گوجه قرمز دوست ندارم چه کال چه رسیده .__.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ
(21-08-2021، 19:33)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکاااا

(((((:
ممنون که من دوستت نیستم

(21-08-2021، 21:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 18:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توم حوصله ی حمام نداری؟ Telegh_01  سخت ترین بخش خشک کردن موِ من دوست دارم کل موهام خشک بشه

نه شیرینی خوشمزه تره ولی ترشم خوشمزش
مثلا گوجه نرسیده یکی از چیزای ترشه که میتونم بخورم و خیلی دوس دارم(گوجه سبز نه)

آرههه اونم سخته. من همونجوری با موی خیس می‌مونم اگه نخوام برم بیرون. تازه با موی خیسی که بوی شامپو می‌ده، بخوابی هم خیلی حس خوبیه. ): 

موی خیس؟ چطور واقعا؟ خیلی غیر قابل تحمه

گوجه رو روش نمک بزن انقد خوب میشه*-*
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-08-2021، 17:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 16:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید نداره که 
ملیکا ۲۰ تهران 10
خودت چی ._.

خوشبختم از اشنایت ملیکا جان
منم باران 19 گلبهار( همون مشهد حساب کن) Big Grin  Heart

من بیشتر ^.^Bb6
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-08-2021، 21:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2021، 19:33)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکاااا

(((((:
ممنون که من دوستت نیستم

(21-08-2021، 21:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موی خیس؟ چطور واقعا؟ خیلی غیر قابل تحمه

گوجه رو روش نمک بزن انقد خوب میشه*-*

تووووووو عشق منیییییی
به خدا اصلا حواسم نبود):
فک کردم فقط یکیو باید بگمم
خودت میدونی کلی دوست دارم که
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان