امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(22-08-2021، 1:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییی باشه831

میشه بگی دستی حساب کنه ))))):
میخوام
هر چی شما بگی خاله جون

31
من جز خودش چیزی نمیخوااااام
_
جرررررTelegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
آگهی
(22-08-2021، 1:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
دو دیقه ولش کردم غیبت زده رفته که :|
پاشو بیا اینجا ببینم چته ._.*

یا خدا  Big Grin
الان میاد منو نزنه..

کی میزنه؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-08-2021، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا کسی جرعت داره بیاد تو ناشناس چرت و پرت بنویسه

اهوم من Big Grin
ولی چرت و پرت با ادباااا
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-08-2021، 1:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه بچه دار هم میخوایم بشیم

یکم زود نیست؟ D:

تهدیدشون کردمD: وگرنه هر دوشون یه هزار باری بهونه اوردن
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-08-2021، 1:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا  Big Grin
الان میاد منو نزنه..

کی میزنه؟

میگم اسمشو اوردم نیاد بزنه Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-08-2021، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که یه عالمه اسمای مختلف بت نصبت دارم پری پریD:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-08-2021، 1:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا عادیه Telegh_01

(22-08-2021، 1:14)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم من Big Grin
ولی چرت و پرت با ادباااا
الله اکبر
الله اکبر
الله اکبر
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 1:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا عادیه  Telegh_01

خوبه که عادیه چون که من تو لقب دادن مهارت دارم پری پری ور نپریD:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-08-2021، 1:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی چرت و پرت گفتهه o_O
بگو خودم حسابشو برسم 14k
من خودم تیر راس کشیدم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-08-2021، 1:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم زود نیست؟ D:

تهدیدشون کردمD: وگرنه هر دوشون یه هزار باری بهونه اوردن

بهونه چرا :>
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان