امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(22-08-2021، 1:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهامی چرا ساکتی(:
چیزی برا گفتن نمونده عزیز(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(22-08-2021، 1:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میزنه؟

میگم اسمشو اوردم نیاد بزنه Big Grin

جرعت نداره bathtime
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 1:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهدیدشون کردمD: وگرنه هر دوشون یه هزار باری بهونه اوردن

بهونه چرا :>

یکیشون میگفت نازاس یکیشون میگفت برو شیرتو بنوش یکیشون گفت پنج تا بچع از شوور قبلیش داره نمیخواد._. منم زورشون کردم بایید بچه دار شن وگرنه تهدیدمو عملی میکنم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-08-2021، 1:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی چرت و پرت گفتهه o_O
بگو خودم حسابشو برسم 14k
من خودم تیر راس کشیدم

پسندیدممم 495
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
من دیگ برم بکپم عزیزان دل فردا امتحان دارم دعا کنین خوب بدم وگرنه همتونو مکشم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-08-2021، 1:19)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهونه چرا :>

یکیشون میگفت نازاس یکیشون میگفت برو شیرتو بنوش یکیشون گفت پنج تا بچع از شوور قبلیش داره نمیخواد._. منم زورشون کردم بایید بچه دار شن وگرنه تهدیدمو عملی میکنم!

چی چیو بچه دار شن :| شوخیه مگه :|
ازین تهدیدا نکن بهت نمیادا .-.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 1:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگ برم بکپم عزیزان دل فردا امتحان دارم دعا کنین خوب بدم وگرنه همتونو مکشم(:
خدایا این کتاب دعا رو من کجا گذاشتم...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
.________.
(22-08-2021، 2:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.________.

فکت انجمن بخاب
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(22-08-2021، 2:36)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 2:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.________.

فکت انجمن بخاب

زود نیست؟): 
خودت چرا بیداری D:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: