(22-08-2021، 13:35)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2021، 13:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كلاس تابستوني بوديم!
يك ماه همين الانم تموم شد
کلاس تابستونی چی؟
میشه واضح تر بگی :]
كلاس تابستوني مدرسه !
شيمي فيزيك زيست ادبيات حساب و هندسه!
امروز يه امتحان كلي داديم تموم شد تا مهر
(22-08-2021، 13:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2021، 13:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اينو نميزاشتم رو دلم ميموند!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اخر سر از دست شما خودكشي ميكنم._. انتظار هر چي بود جز اين يدونه حرف._.رل؟برو بابا مگه چي كار كرديم شماها همچين فكر مضخرفي تو ذهنتون مياد._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اين دو نفر هم باز به همون مرطبه بار بهتون ميگم من با حسامممممممممم رل نيستم بابا نيستممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
حسام مث داداشم ميمونه._.
هاهاهاها من نيخوامش مال تو._________.حسام چقد خواطر ها داري
بابا من باش رل نيستم روشم كراش ندارم.مال خودتون بگيريدش ايشش._.
محص اطاع منو حسام سال تا سال تو گ.ا با هم حرف نميزنيم از كجا به اين نتيجه رسيديد._.؟
چرا با همسر من رل میزنی؟ 

كوفته
ديشب نشستم از دستشون گريه كردم._.