امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(22-08-2021، 13:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 12:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون حق نداری به من بگی میمون ها
+
مرگ موش بهتر نیست؟

کی از همه میمون تره توتوتوتو
،
من هنوز کلی ارزو دارم/:

میمون زشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(22-08-2021، 13:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:09)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریک میگم  Smile
چ امتحانی؟

آزمون جامع تابستان!
درس هاي كه خونديم
بابت؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 13:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آزمون جامع تابستان!
درس هاي كه خونديم
بابت؟

كلاس تابستوني بوديم!
يك ماه همين الانم تموم شد
نآشِنآسَم(:
(22-08-2021، 13:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابت؟

كلاس تابستوني بوديم!

کلاس تابستونی چی؟
میشه واضح تر بگی :]
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 13:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:01)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیسوان خود را بسته بود. موهایی فر و خرمایی اری که او یک فرشته بود فرشته ای که خدا بالهایش را در قلبش گذاشته فرشته ای در زمین کسی که داد نمیزند اهای جماعت مرا ببینید خود انسان با کلمه به کلمه حرفاش لبخند ژکوندش دلش میرود و به راستی ک او کسی بود ک این متن را میخواند. اگر شخصیت ارامش یک انسان بود قطعا همان بودی جانان من(:♡

نمیدونم چرا ولی هروقت حالم خوب نیست اینو میخونم
حس عجیبی بهم میده
من قربون شما بشم..باشه؟!
ممنونم ارمی❤️

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ] 47
ای کوفتTelegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Emmɑ
(22-08-2021، 13:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو نميزاشتم رو دلم ميموند!

من اخر سر از دست شما خودكشي ميكنم._. انتظار هر چي بود جز اين يدونه حرف._.رل؟برو بابا مگه چي كار كرديم شماها همچين فكر مضخرفي تو ذهنتون مياد._.

اين دو نفر هم باز به همون مرطبه بار بهتون ميگم من با حسامممممممممم رل نيستم بابا نيستممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
حسام مث داداشم ميمونه._.

هاهاهاها من نيخوامش مال تو._________.حسام چقد خواطر ها داري Telegh_01
بابا من باش رل نيستم روشم كراش ندارم.مال خودتون بگيريدش ايشش._.

محص اطاع منو حسام سال تا سال تو گ.ا با هم حرف نميزنيم از كجا به اين نتيجه رسيديد._.؟

چرا با همسر من رل میزنی؟ Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(22-08-2021، 13:35)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلاس تابستوني بوديم!

کلاس تابستونی چی؟

كلاس تابستوني مدرسه !
شيمي فيزيك زيست ادبيات حساب و هندسه!
امروز يه امتحان كلي داديم تموم شد تا مهر

(22-08-2021، 13:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو نميزاشتم رو دلم ميموند!

من اخر سر از دست شما خودكشي ميكنم._. انتظار هر چي بود جز اين يدونه حرف._.رل؟برو بابا مگه چي كار كرديم شماها همچين فكر مضخرفي تو ذهنتون مياد._.

اين دو نفر هم باز به همون مرطبه بار بهتون ميگم من با حسامممممممممم رل نيستم بابا نيستممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
حسام مث داداشم ميمونه._.

هاهاهاها من نيخوامش مال تو._________.حسام چقد خواطر ها داري Telegh_01
بابا من باش رل نيستم روشم كراش ندارم.مال خودتون بگيريدش ايشش._.

محص اطاع منو حسام سال تا سال تو گ.ا با هم حرف نميزنيم از كجا به اين نتيجه رسيديد._.؟

Telegh_01كوفته
ديشب نشستم از دستشون گريه كردم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek
(22-08-2021، 13:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:35)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس تابستونی چی؟

كلاس تابستوني مدرسه !

(22-08-2021، 13:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01كوفته

کدوم پایه؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-08-2021، 13:43)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلاس تابستوني مدرسه !

Telegh_01كوفته

کدوم پایه؟

دهم تجربي
نآشِنآسَم(:
(22-08-2021، 13:43)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 13:43)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم پایه؟

دهم تجربي

الان میخای بری یازدهم؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان