امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(22-08-2021، 21:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 21:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه شوخی کردم بعد تو بلاکم کردی

ببین گلم من رو رفیقم حساسم شوخی اینا حالیم نمیشه (:
ی اشتباه =بلاک

یه شوخی کوچولو بود فقط.
الکی گفتم تازه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
زندگی درد قشنگیست ب جز شب هایش :ngh:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Berserk
(22-08-2021، 21:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبا اگه چیزای مورد علاقت باشن خیلی قشنگ میتونه باشه ._.
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(22-08-2021، 21:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 21:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ باشه اره..
فعلا ک چیزی دل ما رو خوش نکرده Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

(22-08-2021، 21:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 21:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ باشه اره..

بیا با وجود من خوش شو ._.* 
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(22-08-2021، 21:44)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 21:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ باشه اره..

جوووونم ،این رو میشه حساب کرد (:
                               توهم زا نیست ...♡

(22-08-2021، 15:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 10:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@Berserk

یکیتون بیاد به منم بگه چیشد ._.*

داستان چیه؟ من خودمم در جریان نیستم|=

(22-08-2021، 4:07)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوبت نگهبانی من شبه  Big Grin 
شوخی 
ب شب بیداری عادت کردم از اینورم ی کاپوچینو زدم ب رگ ^^

ی بار یکی بهم گفت شب بیدار بمونی مغز خودشو میخوره ک فک میکنم الکی باشه ولی ممکنه که هم راست باشه XD

ینی من مغز خودمو میخورم ؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ
حسی ک گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد
وسط خیابان مرا ب گریه انداخت...♡
                               توهم زا نیست ...♡

(22-08-2021، 21:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 21:44)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووونم ،این رو میشه حساب کرد (:

واهایییی ذوق فراوان، به اندازه زحل *_*

(22-08-2021، 21:46)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 15:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان چیه؟ من خودمم در جریان نیستم|=

ی بار یکی بهم گفت شب بیدار بمونی مغز خودشو میخوره ک فک میکنم الکی باشه ولی ممکنه که هم راست باشه XD

ینی من مغز خودمو میخورم ؟

نه تو نه 
مغزت خودشو میخوره .-.
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(22-08-2021، 19:36)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمياد دگه):
اخه تا تهديد نكنم كاري پيش نميره Telegh_01
با ملایمت پیش میره  4fvf

(22-08-2021، 20:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا خود استاد بهت توضیح بده ایشون بهتر بلدن و بعد به نشانه احترام تعظیم کن ^:

ممد عع ):
بگو دیگه ._.*
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان