امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(22-08-2021، 22:06)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_چند تا از بهترین دوستای اینجاتو نام ببر

همه رو میدوستما ولی این شنگولا بهترینامن
@Mohlek
@THEDARKNESS
@βάરãɲ

_مامان الی بهم گفته که غزل ازت متنفره

خب این مال فلش نیس این دختر خالمه  Telegh_59  Telegh_01

_عشق دارم ی تیکه ماه نیومده کسی روی دلش(خعلیییی دوست دارما)

خیلی ممنان 4fvf

_دعوت من بر تو آن شد کایزدت عاشق کناد بر یکی سنگین دل نامهربان چون خویشتن تا بدانی درد عشق و داغ هجر و غم کشی چون به هجر اندر بپیچی پس بدانی قدر من (از طرف عشقت)

خداااااا 48
کراش زدم خب  25

_باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیند که نمانند نباشند نبینند و تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنند تا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … ! تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد..♡

تو چنین خوب چراییی 25

ای دورت بگردم من  48
_
جون ببین چقد کراش داریا اونم چ جمله هایی بهت گفتن ،البته از دوست خوشگلم انتظار همینم میرفت..♡

من ب فدایَت جوجووووم 29

قربون اوناییَم ک روم کراشن برم ایشالا 4fvf 25
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
آگهی
(22-08-2021، 1:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:09)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به باخوش خودمی Big Grin  Heart
خود خودشه..

@سهَ‌ند
دو دیقه ولش کردم غیبت زده رفته که :|
پاشو بیا اینجا ببینم چته ._.*

سلامممم

(22-08-2021، 15:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین دور ک شدی از ما بهت بگم دعوت شدم واسه مصاحبه  29

دوباره استرس گرفتم /=

آفریننن
چرا استرس؟ چه روزی میری؟
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek
(22-08-2021، 22:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:06)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای دورت بگردم من  48
_
جون ببین چقد کراش داریا اونم چ جمله هایی بهت گفتن ،البته از دوست خوشگلم انتظار همینم میرفت..♡

من ب فدایَت جوجووووم 29

نشی ک عزیز دلمی (:
_
نری5
 سپاس شده توسط shghyegh
(22-08-2021، 22:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب فدایَت جوجووووم 29

نشی ک عزیز دلمی (:
_
نری5

مااااچ از راه دور♡_♡

چرااا خوبه که 32
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(22-08-2021، 22:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:06)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus

عه اسم عوض کرده اینم.

من فکر میکردم شماها منو از لیست دوستاتون حذف کردین؛ وگرنه من همچین کاری نمیکنم!

انتخاب رشته چیشد؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ ، THEDARKNESS
(22-08-2021، 22:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 1:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند

سلامممم

چیشده Telegh_43
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، سهَ‌ند
(22-08-2021، 22:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند

سلامممم

(22-08-2021، 15:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین دور ک شدی از ما بهت بگم دعوت شدم واسه مصاحبه  29

دوباره استرس گرفتم /=

آفریننن
چرا استرس؟ چه روزی میری؟

هعیییی مممنون استادم31

عام ی چیزی ک نمیشه بگم اینجا (بد استرسیه) Sad
بیخیال

(22-08-2021، 22:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشی ک عزیز دلمی (:
_
نری5

مااااچ از راه دور♡_♡

چرااا خوبه که 32

اوخی چ چسبید Big Grin
_
نوچ کلا حق نداری فدای کسی بشی )))):
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، shghyegh
(22-08-2021، 22:13)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اسم عوض کرده اینم.

من فکر میکردم شماها منو از لیست دوستاتون حذف کردین؛ وگرنه من همچین کاری نمیکنم!

انتخاب رشته چیشد؟

تو لیست رفیقام هستی اسم عوض کردی باز پسر بد
+
دوروزه دنبال حسین میگردم
+
رششته که ولش کن کلا چلغوز اباد هم نیاوردیم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Prometheus
(22-08-2021، 22:14)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم

آفریننن
چرا استرس؟ چه روزی میری؟

هعیییی مممنون استادم31

بیخیال

اگه دوس داشتی جای دیگه بگو

(22-08-2021، 22:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم

چیشده Telegh_43

نه چیز خاصی
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-08-2021، 22:14)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم

آفریننن
چرا استرس؟ چه روزی میری؟

هعیییی مممنون استادم31

بیخیال

(22-08-2021، 22:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مااااچ از راه دور♡_♡

چرااا خوبه که 32

اوخی چ چسبید  Big Grin
_
نوچ کلا حق نداری فدای کسی بشی )))):

جووووون 49

عشق فقط تو اصن
تمااااام
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان