امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(23-08-2021، 4:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 2:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.

@shghyeg
شما چی؟ تو میای بازی؟

خیلی کارتون زشته جواب نمیدید!
خدافس و شب خوش(:

کدوم بازی جیگر

بِیب من آف بودم خاب=/
بزا امتحان دارم الان بدم بعد میام اگ ان بودی میگم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(22-08-2021، 23:19)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*نگو من غش میکنما!

ماچ ماچ :*

(22-08-2021، 23:33)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا چیزی نبود Smile
مهردادِ بی ادب نمیگی؟ )):
من که فهمیدمم :>
(23-08-2021، 8:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 23:19)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*نگو من غش میکنما!

ماچ ماچ :*

(22-08-2021، 23:33)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا چیزی نبود Smile
مهردادِ بی ادب نمیگی؟ )):
من که فهمیدمم :>
رو لپات*-*

._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16294070130802
بی هدبا!
نآشِنآسَم(:
:ngh:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-08-2021، 9:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای):
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-08-2021، 10:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 9:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای):

کجا نفسم ؟¿♡
بازی؟
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-08-2021، 10:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای):

من تورو میشناسم؟ Bf1
یه مدت فعالیتم کم تر شده بود تو انجمن، نمیدونم واقعا کی به کیه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، βάરãɲ
(23-08-2021، 10:24)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای):

کجا نفسم ؟¿♡
بازی؟

اله): بیمولا حوصلم پوکید

(23-08-2021، 10:25)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میای):

من تورو میشناسم؟ Bf1

شاید نام کاربری قبلی اشنا باشه براتون اما نه
تا به حال باهاتون همصحبت نشدم(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، م‍حمّد
سلام بر اهالی فلش
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-08-2021، 10:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 10:24)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا نفسم ؟¿♡
بازی؟

اله): بیمولا حوصلم پوکید

(23-08-2021، 10:25)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تورو میشناسم؟ Bf1

شاید نام کاربری قبلی اشنا باشه براتون اما نه
تا به حال باهاتون همصحبت نشدم(:

ببخشید واقعا ):
نمیتونم الان بازی کنم عزیزم crying
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان