امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(23-08-2021، 23:01)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:00)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدی این پست تغییرشکل با میکاپشونو؟
پسر باشی اونورا باید یه لگن اب ببری وگرنه سرخورده بچه بغلی:>

چرا دیدمم اونارووو
لامصب اونا تمامممم استفاده ای که میشه از لوازم ارایش رو انجام داد انجام میدن
برد اصلیو اونا میکنن Telegh_01
رکب میزنن لامصبا
آدم حاضره به چشماش شک کنه واقعیت و نپذیره:v
منکه از آرایش مارایش سر در نمیارم
سعی کن با یکی از همین لولو پروف هلوییا دوست شی:>
آگهی
چرا مصرف مواد آرایشی تو خاورمیانه انقد زیاده؟ بالاخره وسط جنگ باید آدم خوشگل باشه خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط TinaMk ، Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-08-2021، 23:03)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:00)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/019BEE38-50A9-43EC-AEDB-2C69B45D9D6B.jpeg
ببین اونقدرر کوچیک نمیکنه اینو نگا کن
انگار مثلا سایه افتاده کوچیک به نظر میاد

الان باید از این چیو بفهمم؟

کوچیک کرده دیگه معلومه Telegh_01
(23-08-2021، 23:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:01)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیباترین حالت حالت طبیعی آدمه
تا جایی که من میدونم ما یه مشت حیوونیم که از حیوونای دیگه پیشرفته تریم

اقا این حیون رو من قبول ندارم
نکن اینجوری با منTelegh_42Telegh_01
با این گندایی که ما به این دنیا زدیم لقب حیوون از ژنرال بالاتره
ولی آدمای کمیاب و خوبی هستن شما یکی از اونا(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-08-2021، 23:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. من مشکلی اب بینیم ندارم ،_، خیلیم دوسش دارم!

من غلط کردم.

ـ_ـ
بی هدب!چرا غلط کردی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
سگ درد داری عروس باید ببوسه شادومادو پلی میشه از در و همسایه
چه وضعشه:|
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-08-2021، 23:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا مصرف مواد آرایشی تو خاورمیانه انقد زیاده؟ بالاخره وسط جنگ باید آدم خوشگل باشه خخخخ

خخخخ
(23-08-2021، 23:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:03)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان باید از این چیو بفهمم؟

کوچیک کرده دیگه معلومه Telegh_01

ولی اینجوری اصن ندوس. وقتی صورتشون رو بشورن کل آب های زیرزمینی آلوده میشن. بیچاره سوسکا و موشا
ناشناس
(23-08-2021، 23:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط کردم.

ـ_ـ
بی هدب!چرا غلط کردی؟

ببخشید.
نگاه کن من قبلش شب بخیر گفتم ها نگی هم تو خواستی حرف بزنی میگم.
شبت بخیر
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
ما جنگ کردیم.تبعیض گذاشتیم.همدیگه رو مسخره کردیم.همدیگه رو کشتیم.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان