امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(23-08-2021، 23:05)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا این حیون رو من قبول ندارم
نکن اینجوری با منTelegh_42Telegh_01
با این گندایی که ما به این دنیا زدیم لقب حیوون  از ژنرال بالاتره
ولی آدمای کمیاب و خوبی هستن شما یکی از اونا(:

وای مرسی ک پسر مهربونم25
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(23-08-2021، 23:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:01)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیدمم اونارووو
لامصب اونا تمامممم استفاده ای که میشه از لوازم ارایش رو انجام داد انجام میدن
برد اصلیو اونا میکنن Telegh_01
رکب میزنن لامصبا
آدم حاضره به چشماش شک کنه واقعیت و نپذیره:v
منکه از آرایش مارایش سر در نمیارم
سعی کن با یکی از همین لولو پروف هلوییا دوست شی:>

باهاشون اوکی که بشی انگار با دو نفر اوکی شدی قشنگ شبا که پاک میشه میکاپ کلا یه نفر دیگه میشن(:

(23-08-2021، 23:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیک کرده دیگه معلومه Telegh_01

ولی اینجوری اصن ندوس. وقتی صورتشون رو بشورن کل آب های زیرزمینی آلوده میشن. بیچاره سوسکا و موشا

Telegh_01 Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، سهَ‌ند
(23-08-2021، 23:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـ_ـ
بی هدب!چرا غلط کردی؟

ببخشید.
نگاه کن من قبلش شب بخیر گفتم ها نگی هم تو خواستی حرف بزنی میگم.
شبت بخیر

کارت خیلی زشته ها اما اگه قضیه دیشبو خیلی به خودت گرفتی باید بگم که ._.
فاذاماذا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، THEDARKNESS
(23-08-2021، 23:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکب میزنن لامصبا
آدم حاضره به چشماش شک کنه واقعیت و نپذیره:v
منکه از آرایش مارایش سر در نمیارم
سعی کن با یکی از همین لولو پروف هلوییا دوست شی:>

باهاشون اوکی که بشی انگار با دو نفر اوکی شدی قشنگ شبا که پاک میشه میکاپ کلا یه نفر دیگه میشن(:
یه سفر به احضار داریTelegh_01
من از کل بند و بساطشون فقط میتونم اسمر فوداشون و دوست داشته باشم
بقیش چنگی به دل نمیزنه:>
دوست داری تو ناشناس چرت بنویسی؟اوکی.به مبارزه خوش اومدی.شب خوش
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-08-2021، 23:09)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا صدای خوردنشون خیلی رو مخمه اصلا لذت نمیبرم :<
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، βάરãɲ
هعی زندگی....*-*
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(23-08-2021، 23:11)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:09)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منی که هدفون میزارم صدارو میزارم اخر:
با تصورش گشنم شد
برعکس انقدر تو یوتیوب خالی کردم هر چی اسمر فود بود هی نوت آپلود پستشون برام میاد(:
از بحث اصلی خارجش نکنم زناشون فقط لب و دهن و رو میکنن قیافه یُخTelegh_01
(23-08-2021، 23:14)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 23:11)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منی که هدفون میزارم صدارو میزارم اخر:
با تصورش گشنم شد
برعکس انقدر تو یوتیوب خالی کردم هر چی اسمر فود بود هی نوت آپلود پستشون برام میاد(:
از بحث اصلی خارجش نکنم زناشون فقط لب و دهن و رو میکنن قیافه یُخTelegh_01
تاحالا غذاهاشونو امتحان کردیی؟؟
اره بابا هیچکدوم قیافه نشون نمیدن
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
شیوه ها، نحوه ها که ملاک نیستن
فقدان یعنی محرومیت از صورتت .. Telegh_29

و این دردناک ترین نوع شکستگی بود ..
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان