امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 0:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مگه چی گفته بود که باید بلاک بشه. عجبا

جدی؟
ااری هنوزم اینو میخوام کههمه باهم خوووب بشن
 ار کودکی با این باور بزرگ شدم Angel Telegh_40

چقد قشنگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(25-08-2021، 0:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:38)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا این مال من نیس پس نمیتونم بگم ک لایق بلاک شدن هست یا
من فقط گفتم خیلی باشعوره ک توجه میکنه ((:

اصلنم این نشانه باشعور بودن نیست. اسم طرفم حتی نپوشونده

اهوم این کارش اشتباه بوده ، قبول دارم...
باید ی جور دیگه میگف ._.
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(25-08-2021، 0:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااری هنوزم اینو میخوام کههمه باهم خوووب بشن
 ار کودکی با این باور بزرگ شدم Angel Telegh_40

چقد قشنگ

بخاطرقشنگیش خب Big Grin
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، βάરãɲ
(25-08-2021، 0:45)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد قشنگ

بخاطرقشنگیش خب Big Grin

واسه این خواسته ت تلاشی هم میکنی؟ یا اینکه اگه خودت خوب باشی کافیه؟
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، βάરãɲ
Wink 
(25-08-2021، 0:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:45)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطرقشنگیش خب Big Grin

همیشه یادت بمون هیچ وقت هیچی 
 کافی نیست باید خونه آخر همه کاراتو عملی کنی Angel
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، سهَ‌ند
وقتي با رنگ محبت ميشه تمام دنيا رنگي چرا تو با نامهربونيت با دنيا ميجنگي..♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(24-08-2021، 21:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2021، 21:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا :>
من عادت کردم هر روز مرتب میکنم ، قبلا ماهی یبار مرتبش میکردم و ساعت ها طول می‌کشید. در این حد بی نظم میشد -_-
ظرف شستن باحاله :>

من دو سه روز یه بار خب کار سختیه -_-
کامپیوتر باحال ترهD:

تنبلل :>
اینو قبول دارم D:
 سپاس شده توسط _sehun_
(25-08-2021، 0:49)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی مشکل اینه که همین که بخوای خودت رو خوب نگه داری هم خیلی سخته
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(24-08-2021، 15:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/ds_57d6c.png

بچها چطور شده؟

@Mohlek
@Berserk

لعنتی نصف شبی هوس میکنه آدم 
خیلی خوبه 31Telegh_34
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
Thumbsup 
(25-08-2021، 0:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:49)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی مشکل اینه که همین که بخوای خودت رو خوب نگه داری هم خیلی سخته

خی دیگه یه ج.ر بودن سخته باعس از همه درا واردبشی Idea
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان