امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 0:55)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 0:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی مشکل اینه که همین که بخوای خودت رو خوب نگه داری هم خیلی سخته

خی دیگه یه ج.ر بودن سخته باعس از همه درا واردبشی Idea

چی چی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
بگیرید بخوابید چراغ گ.ا رو خاموش کنم :>
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، شـــقآیــق
(25-08-2021، 1:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگیرید بخوابید چراغ گ.ا رو خاموش کنم :>

899
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خوبه‌

اگه دوس داشتین یچی بگین

https://harfeto.timefriend.net/16291851218336

پیششش کوووووو
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
عجب..
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
cof
ناشناس

(24-08-2021، 10:15)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2021، 10:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوت۹ پس چی؟!

چی؟
من نوت 10 ساده دارم
آها._.

(24-08-2021، 10:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2021، 10:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوت۹ پس چی؟!
شیاومی فقط پرو هاشو بگیرین
همین نوت 9 ورژن پرو هم داره خب که اون شاخ تره
البته اقتصادی ترین و مناسب ترینشون نوت 8 پرو عه
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک‌ چیه._.؟

من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا می‌خوام نمیدونم کجاشه|:
(((:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
هیییییییی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(25-08-2021، 6:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2021، 10:15)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟
من نوت 10 ساده دارم
آها._.

(24-08-2021، 10:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیاومی فقط پرو هاشو بگیرین
همین نوت 9 ورژن پرو هم داره خب که اون شاخ تره
البته اقتصادی ترین و مناسب ترینشون نوت 8 پرو عه
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک‌ چیه._.؟

من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا می‌خوام نمیدونم کجاشه|:

واس بررسی گوشی همه پارامتر ها دوربین نیست
کفی تسخ ت وافزار و اینام شرطه
علاوه بر اینکه عکس هایی که من با y8s که نصف نوت 9 هم امکانات نداره گرفتم , کیفیتش از عکسای اینجا بهتره چون بهر حال عکس گرفتن و اینا قلق داره و باید کار با دوربینو بلد باشی
ناشناس
(22-08-2021، 23:46)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 22:17)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز معلوم نیست کی ولی قراره
من تو فکر قابشم کدوم ارتیست رو بزارم ؟
خیلی گروه مهربونین :)
هر چی من بگم درسته
خیلی :)مخصوصا تمین که خیلی با استعداده
همه گروه های هوبه هم از سونبه ها خوششون میاد
شاینی هم که تقریبا سونبه همه ست
و نصف ایدلا ازشون حساب میبرن

من ک میگم بی تی اس
جدن اگ میتونستم زندگیمو بی تی اس بارون میکردم :/

بله بله صد درصد (:
اره امروز یکم دربارشون خوندم انگار قدرتشون زیاده

اول مال تیلور رو میخرم بعدشم میخوام مال اسکیز :)
سونبه های بامزه :)
دلم میخواست استی بشی :/
+
وای خدای من چیکار کنم چیکار کنم
البومشون محشره همه اهنگاشون رو میشه بعنوان تایتل اهنگ نام برد
تو و @"نــــــــــⓐنسی"  باید حتما گوش کنین عالیه عالیه
دارم دیوونه میشم
خیلیییییییی عالیه زیادی عالیه
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان