25-08-2021، 10:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-08-2021، 10:04، توسط شـــقآیــق.)
(25-08-2021، 9:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن ن منظور منو نگرفتی
(25-08-2021، 6:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آها._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک چیه._.؟
من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا میخوام نمیدونم کجاشه|:
واس بررسی گوشی همه پارامتر ها دوربین نیست
کفی تسخ ت وافزار و اینام شرطه
علاوه بر اینکه عکس هایی که من با y8s که نصف نوت 9 هم امکانات نداره گرفتم , کیفیتش از عکسای اینجا بهتره چون بهر حال عکس گرفتن و اینا قلق داره و باید کار با دوربینو بلد باشی
من کار ب نت موت ندارم
کاریم ب عکاسیش ندارم ..افتضاحه
مات میگیره اصن اونجوری ک تعریف میکردن نیست اصن
دیدی اونایی ک گوشیشون ردمی هست زیر عکسشون زده ردمی نوت ۹
ی آرمی داره
؟
من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:
(25-08-2021، 9:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن ن منظور منو نگرفتی
(25-08-2021، 6:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آها._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک چیه._.؟
من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا میخوام نمیدونم کجاشه|:
واس بررسی گوشی همه پارامتر ها دوربین نیست
کفی تسخ ت وافزار و اینام شرطه
علاوه بر اینکه عکس هایی که من با y8s که نصف نوت 9 هم امکانات نداره گرفتم , کیفیتش از عکسای اینجا بهتره چون بهر حال عکس گرفتن و اینا قلق داره و باید کار با دوربینو بلد باشی
من کار ب نت موت ندارم
کاریم ب عکاسیش ندارم ..افتضاحه
مات میگیره اصن اونجوری ک تعریف میکردن نیست اصن
دیدی اونایی ک گوشیشون ردمی هست زیر عکسشون زده ردمی نوت ۹
ی آرمی داره
؟
من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|: