امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 9:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 6:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک‌ چیه._.؟

من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا می‌خوام نمیدونم کجاشه|:

واس بررسی گوشی همه پارامتر ها دوربین نیست
کفی تسخ ت وافزار و اینام شرطه
علاوه بر اینکه عکس هایی که من با y8s که نصف نوت 9 هم امکانات نداره گرفتم , کیفیتش از عکسای اینجا بهتره چون بهر حال عکس گرفتن و اینا قلق داره و باید کار با دوربینو بلد باشی
ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم
کاریم ب عکاسیش ندارم ..افتضاحه
مات میگیره اصن اونجوری ک تعریف میکردن نیست اصن

دیدی اونایی ک گوشیشون ردمی هست زیر عکسشون زده ردمی نوت ۹
ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:

(25-08-2021، 9:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 6:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.______.
از رو دوربینش میشه فهمید ک‌ چیه._.؟

من یسری مشکلات دارم با این گوشی|:
یسری چیزا می‌خوام نمیدونم کجاشه|:

علاوه بر اینکه عکس هایی که من با y8s که نصف نوت 9 هم امکانات نداره گرفتم , کیفیتش از عکسای اینجا بهتره چون بهر حال عکس گرفتن و اینا قلق داره و باید کار با دوربینو بلد باشی
ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم

ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:
(((:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
آگهی
(25-08-2021، 9:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه بقیه همش باهات موافق باشن خیلی بَده

ببخشید دخالت میکنم داری با خودت حرف میزنی ولی اخه کجاش بده ؟
این ک تاییدت کنن یعنی داری کار درست رو انجام میدی ..
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند
(25-08-2021، 10:04)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 9:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه بقیه همش باهات موافق باشن خیلی بَده

ببخشید دخالت میکنم داری با خودت حرف میزنی ولی اخه کجاش بده ؟
این ک تاییدت کنن یعنی داری کار درست رو انجام میدی ..

بنظرم تا وقتی باهات مخالفت نشه هیچ وقت نظرای دیگه رو نمیشنوی. همه میگن آره حرفت خیلی درسته دمت گرم و .. و هیشکی بهت نمیگه که چرا داری چرت میگی؟ درحالی که همون جمله چرا دارای چرت میگی باعث میشه بری تو فکر که شاید واقعا دارم چرت میگم؟
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
@لــــــــــⓘلی
خطاب به هیترای بیکار و علاف

همین چند تا عددی که تو میگی
ملاک زدن رکوردهای گینس
ملاک برده
این ینی اون قدر قدرت دارن که همه دنیا دوسشون دارن
شما مردم حسود که به هنرمندای خودتون و خارجی ها هیت میدین نشون میده خیلی بیکارین
تو هم میخوای موفق بشی برو به زندگیت برس
چرا از سر حسودی هیت میدی
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی
(25-08-2021، 10:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم

ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:

ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم

ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:
دلیل اینکه مات میگیره احتمالا اینه که از دوربین اصلی که ۶۴ یا ۴۸ مگاپیکسله عکس نمیگیری و احتمالا رو لنز ها تنظیم شده
وقتی میخوای عکس بگیری از بالا رو تنظیمات دوربینو بزن و ببین رو چن مگاپیکسل تنظیم شده
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(25-08-2021، 10:12)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی

ملاک زدن رکوردهای گینس
ملاک برده
چرا از سر حسودی هیت میدی

ای بابا. منظور من اینه که ملاک های موفقیت قطعا از چنتا عدد فراتره. مثلا واسه یه خواننده محتوا و تاثیری که رو مخاطباش میذاره. یا اصلا حرفایی که خارج از آهنگاش میزنه. یا اینکه یه سبک جدیدی رو بتونه بسازه. یا مثلا بتونه زندگی شنونده آهنگاشو با حرفاش عوض کنه و .. اینا بنظرم ملاک موفقیت واقعیه.
چون اگه به عدد باشه ساسی مانکن موفق ترین خواننده ایرانه و اونی که آورده بود تو موزیک ویدیوش موفق ترین انسان روی زمینه.

چرا انقد در مواجهه با یه انتقاد کوچولو عجیب رفتار میکنین؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، DarkLight ، βάરãɲ ، ραтяιcια
یکی از آهنگای BTS چن میلیارد بازدید خورده یوتیوب :|
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، DarkLight
(25-08-2021، 10:22)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیبی شارک که بیشتر نیستTelegh_40 لامصب ۸ میلیارد ویو خورده. جمعیت کره زمین اونقد نیستTelegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ ، ραтяιcια ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-08-2021، 10:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 10:22)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیبی شارک که بیشتر نیستTelegh_40 لامصب ۸ میلیارد ویو خورده. جمعیت کره زمین اونقد نیستTelegh_01
ملت رد دادن دیگه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، βάરãɲ
(25-08-2021، 10:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 10:12)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملاک زدن رکوردهای گینس
ملاک برده
چرا از سر حسودی هیت میدی

ای بابا. منظور من اینه که ملاک های موفقیت قطعا از چنتا عدد فراتره. مثلا واسه یه خواننده محتوا و تاثیری که رو مخاطباش میذاره. یا اصلا حرفایی که خارج از آهنگاش میزنه. یا اینکه یه سبک جدیدی رو بتونه بسازه. یا مثلا بتونه زندگی شنونده آهنگاشو با حرفاش عوض کنه و .. اینا بنظرم ملاک موفقیت واقعیه.
چون اگه به عدد باشه ساسی مانکن موفق ترین خواننده ایرانه و اونی که آورده بود تو موزیک ویدیوش موفق ترین انسان روی زمینه.

چرا انقد در مواجهه با یه انتقاد کوچولو عجیب رفتار میکنین؟

همه ارتیست هایی که ما دنبال میکنیم بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی تاثیر گذارن
من اونا مثل الهه
میپرستم همه اهنگاشون حتی توی خود البوم هم با هم فرق دارن و هرکدوم سبک جداگانه خودشونو دارن چه برسه به البوم های دیگشون یا خواننده های دیگه
اونقدر تاثیر گذارن که تو حتی بهش نمیتونی فکر کنی
اون خواننده ای که با دیدن طرفداراش گریه میکنه نشون میده این حرفه فقط شغلش نیست
جزوی از قلبشه و هیچوقت ازش خسته نمیشه
اونایی که بخاطر طرفداراشون همچنان تلاش میکنن
نشون میده فراتر از اون چیزی هستن که شما فکر میکنید
وقتی کلمه سلبریتی میاد فکر میکنین یه مشت ادم معروفن
که فقط بفکر پولشونن میان روی صحنه و میرن ؟
اگه ارتیست تو اینجوریه بدون که تو واسش مهم نیستی

اگه یکم به اخبار و چارت های کیپاپ نگاهی بندازن میفهمن :)
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان