امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 11:00)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از اهنگا رو دیدم که تو اسپاتیفای جزو اهنگای نامبروان هفته بودن ولی من دوسشون نداشتم
میخوای همینو بگی میدونم

آفرین دقیقا همین.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط DarkLight
آگهی
@"نــــــــــⓐنسی"
معلومه عاشق این البومی :)
منم نوایزی میخوام
اما کسی نیست واسم بخره T_T
 سپاس شده توسط _sehun_
لازم نی به هیت های مردم توجه کنی
این حرفت معنی اینو داره که دوست همه دنیا به این گروه روی بیارن.ما عمل کننده ایم نه مصرف کننده آهنگا.دارین توجه خودتون نسبت به خدای خودتون رو کمتر میکنید.در حالی که اون با دستای خودش شما هارو ساخته.من اخوند یا کشیش نیستم ولی به خودم افتخار میکنم که این چیزا رو میدونم.روزانه صد تا ویدیو درست میکنن از یک بازیگر که داره درباره ازادی بیان حرف میزنه که قراره فردا صبح بعد پوشیدن اون کت شلوار ترور بشه...باید به عقاید دیگران احترام بزارم در حالی که داره به عقاید خودم بی احترامی میشه.ال جی بی تی همه رو از هم جدا کرده.دیگه تا سال های بعد دختر به پسر محل هم نمیده.به اهنگاشون گوش بدین،اونارو بپرستین.ولی به عقاید بی احترامی نکنید.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط DarkLight ، ραтяιcια
(25-08-2021، 11:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 11:00)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از اهنگا رو دیدم که تو اسپاتیفای جزو اهنگای نامبروان هفته بودن ولی من دوسشون نداشتم
میخوای همینو بگی میدونم

آفرین دقیقا همین.

اره واسه منم اینجوری شده
باخودم میگم مردم چرا لاتین گوش میدن
چون دوسش ندارم ولی بهشون توهین نمیکنم
علاقه خودشونه ولی من دوسش ندارم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(25-08-2021، 11:07)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نـــــنسی"
منم نوایزی میخوام

آرههههD:
روبیکا داری آدرس پیچو بدم توم بخری؟
خانوادم به شدت مخالفن و میگم پولاتو دور مینداز-_-
ولی من دوس دارم):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(25-08-2021، 11:08)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 11:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین دقیقا همین.

اره واسه منم اینجوری شده

خود طرفدارا هم حساسیت ایجاد میکنن. جوری که کوچیکترین چیزی درباره یه خواننده بگی بدترین توهین هارو میشنوی
ناشناس
 سپاس شده توسط DarkLight
(25-08-2021، 11:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 11:07)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نـــــنسی"
منم نوایزی میخوام

آرههههD:
ولی من دوس دارم):

ترجیح میدم پولامو اونقدر جمع کنم که البوم اصلیشونو بخرم
واسه اهنگ دومینو استری کیدز فن ها یه ویدیو گذاشته بودن
که البوم ها و بوکلت های اسکیز رو مثل دومینو گذاشته بودن
وقتی به ایرانیا رسید یا کف اتاق خالی بود یا یدونه بود:/
مال منم اره خیلی مخالفت میکنن
برادرم یه هیتر واقعیه Telegh_01
منم دوس دارم تو رو هم دوس دارم

(25-08-2021، 11:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 11:08)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره واسه منم اینجوری شده

خود طرفدارا هم حساسیت ایجاد میکنن. جوری که کوچیکترین چیزی درباره یه خواننده بگی بدترین توهین هارو میشنوی

کاری به کسی نداشته باشین تا چیزی نشنوین
 سپاس شده توسط _sehun_
(25-08-2021، 11:13)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 11:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههههD:
ولی من دوس دارم):

ترجیح میدم پولامو اونقدر جمع کنم که البوم اصلیشونو بخرم
واسه اهنگ دومینو استری کیدز فن ها یه ویدیو گذاشته بودن
که البوم ها و بوکلت های اسکیز رو مثل دومینو گذاشته بودن
وقتی به ایرانیا رسید یا کف اتاق خالی بود یا یدونه بود:/
مال منم اره خیلی مخالفت میکنن
برادرم یه هیتر واقعیه Telegh_01
منم دوس دارم تو رو هم دوس دارم

(25-08-2021، 11:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه میلیونیه
جرر منم ورژن بی تی اسشو دیدم خیلی سم بود
و همچنین خواهر من <:
بابامم هیتره ولی دیگه مثل قبل خیلی گیر نمیده و میگه به علایق هم احترام بزارید
منم تورو دوس دارررم♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(25-08-2021، 11:13)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم از هر کسی یا چیزی میشه انتقاد کرد. و وظیفه ی طرفدارا هم نیست که به اون انتقاد ها جواب بدن
ناشناس
@"نــــــــــⓐنسی"
خب چیکار کنم T_T
خوبه بابات درک میکنه :)
^^مرسی
اونی باید بره
به البوم جدید اسکیز گوش کن ام وی شونو هم ببین فعلا
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان