امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 23:40)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 23:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ناله کردن؟ خیلی وقتا یه چیزایی تو سرت خیلی وحشتناک بنظر میان ولی وقتی یجا بگیشون دیگه اونقد وحشتناک نیستن
ولی درد ها هیچوقت وحشتناک نیستن
فقط جار زدنش به هویتت جهت میدن

بهرحال شاید اگه با یه آدم درستی به اشتراک بذاریشون یه ذره از دردش کم بشه. همیشه که نمیشه چرت و پرت گفت و خندید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(25-08-2021، 23:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 23:40)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی درد ها هیچوقت وحشتناک نیستن
فقط جار زدنش به هویتت جهت میدن

بهرحال شاید اگه با یه آدم درستی به اشتراک بذاریشون یه ذره از دردش کم بشه. همیشه که نمیشه چرت و پرت گفت و خندید

بیا اینجوری نگاه کنیم که هیچ کاری از دست طرف بر نمیاد اگه بشینی هی بگی بش
پ ولش

اصن هی بشینی بگی علیلم ذلیلم که چی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
(25-08-2021، 23:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 23:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ولش

خب تو وقتی مشکلت رو به یکی دیگه بگی. اونم چنتا حرف جدید بهت میزنه و اطلاعات جدیدی بهت میده. اونوقت تو میتونی با فکر باز تری درباره اون مشکل تصمیم بگیری. نمیگم که بری بگی وای من بدبختم اونم بگه وای نه من بدبخت ترم
ناشناس
هعی...
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-08-2021، 0:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 23:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ولش

خب تو وقتی مشکلت رو به یکی دیگه بگی. اونم چنتا حرف جدید بهت میزنه و اطلاعات جدیدی بهت میده. اونوقت تو میتونی با فکر باز تری درباره اون مشکل تصمیم بگیری. نمیگم که بری بگی وای من بدبختم اونم بگه وای نه من بدبخت ترم
خب چه تصمیمی میخوای بگیری مگه ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-08-2021، 0:20)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...

هر موقع اومدم گ.ا
ارسالات یا هعی بود یا عجب
._.
نآشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(26-08-2021، 1:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام^^ خاب یهو امروز ی حسی بم گف ک تو قبلا بم گفتی ۳ شهریور ماه تولدته. نمیدونم امروزه یا ی روز دیگه ب هر حال دیر یا زود تولدت کلی مبارک باشه . به همه ی چیزایی که از این دنیا میخوای برسی و همیشه جشن شادیات به راه باشه .قشنگ ترین های موجود روی این کره ی خاکی رو برات آرزو میکنم. زادروزت مبارک گل پسر ریهام(=
من فدای ریهام بابا بشم (=
هنوزم تا دو سه شب بیداری
هنوزم یاد و خاطرت هس پیشمون (=

36
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(26-08-2021، 1:33)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2021، 1:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام^^ خاب یهو امروز ی حسی بم گف ک تو قبلا بم گفتی ۳ شهریور ماه تولدته. نمیدونم امروزه یا ی روز دیگه ب هر حال دیر یا زود تولدت کلی مبارک باشه . به همه ی چیزایی که از این دنیا میخوای برسی و همیشه جشن شادیات به راه باشه .قشنگ ترین های موجود روی این کره ی خاکی رو برات آرزو میکنم. زادروزت مبارک گل پسر ریهام(=
من فدای ریهام بابا بشم (=
هنوزم تا دو سه شب بیداری
هنوزم یاد و خاطرت هس پیشمون (=

36
خیلی حالمو خوب کرد ...
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-08-2021، 10:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 10:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم
کاریم ب عکاسیش ندارم ..افتضاحه
مات میگیره اصن اونجوری ک تعریف میکردن نیست اصن

دیدی اونایی ک گوشیشون ردمی هست زیر عکسشون زده ردمی نوت ۹
ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:

ن ن منظور منو نگرفتی
من کار ب نت موت ندارم
کاریم ب عکاسیش ندارم ..افتضاحه
مات میگیره اصن اونجوری ک تعریف میکردن نیست اصن

دیدی اونایی ک گوشیشون ردمی هست زیر عکسشون زده ردمی نوت ۹
ی آرمی داره
؟

من اونو میخوام|:
چرا مال من نداره|:
دلیل اینکه مات میگیره احتمالا اینه که از دوربین اصلی که ۶۴ یا ۴۸ مگاپیکسله عکس نمیگیری و احتمالا رو لنز ها تنظیم شده
وقتی میخوای عکس بگیری از بالا رو تنظیمات دوربینو بزن و ببین رو چن مگاپیکسل تنظیم شده

ممنونم
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(26-08-2021، 1:48)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ] 134
امیدوارم ب هرچی ک میخوای برسی میمون جونD:::

میمون لقب یکی دیگ نبود؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان