امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(05-09-2021، 15:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:15)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ورلد وار زد میزنم
بازی یا فیلمش؟

بازی Bl8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
آگهی
(05-09-2021، 15:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:15)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ورلد وار زد میزنم

ایشالا WW3 باهمیم
فشنگ داری بهم قرض بدی؟Bl8

(05-09-2021، 15:18)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی یا فیلمش؟

بازی  Bl8
من مکس لولمBl8
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، βάરãɲ
(05-09-2021، 11:44)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 11:40)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیییی بی ادبییییی):

بله پ چی فن پروپا قرصمه P:

هلو هم خوبه هلو دوست D:
کجاشو دیدی Angel

موفق باشی  Rolleyes

اره هلو بهتر یکم ارزون تره صرفه اقتصادیم داره‌.

خوب بخوابی منم دیگه برم بای.

همونجاشو D:

ممنون ت بیشتر ❤

بله بله خیلی هم عالی
ممنون ..
سالم بمون و زیاد غصه نخور (:❤
دوستت دارم و امیدوارم زودتر برگردی! ✨
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(05-09-2021، 15:29)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 11:44)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاشو دیدی Angel

موفق باشی  Rolleyes

اره هلو بهتر یکم ارزون تره صرفه اقتصادیم داره‌.

خوب بخوابی منم دیگه برم بای.

همونجاشو D:

ممنون ت بیشتر ❤

بله بله خیلی هم عالی
ممنون ..
نگفتم مگه چشماتو ببند نبینی بی تر ادب.

هستم Cool

هلو دوست هلو عشق منه Tongue (تو روبیک بعدا حالیت میکنم Big Grin )

تا شما دوتا خر خوشکل رو دارم غصه ندارم.

کجا برم تا شما دوتارو شوهر ندم جای نمیرم Big Grin
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی
bathtime

@THEDARKNESS
خالی کن اون جعبه سیا رو
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shahid ، THEDARKNESS
(05-09-2021، 13:57)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 13:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مشکلی با من نداره یا سوالی چیزی تو ناشناس بگه؟ :bg2:

من دارم :dodgy:
این همه جذابیت تا ب کیییییییی

@zaghart

:129f: اخه اینم شد نام کاربری

ناموصا ب زاقارت چہ ربطی داشت؟
ھمش تقصیر ونوسہ بمولا اون گف نام کاربریتو عوض کن اما تا با زاقارت اومدم بن شد
پرمعناست مگ ن؟

(05-09-2021، 15:19)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا WW3 باهمیم
فشنگ داری بهم قرض بدی؟:bl8:

(05-09-2021، 15:18)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی  :bl8:
من مکس لولم:bl8:

داش ناشناستو دوبارہ میزاری؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، zaghart
(05-09-2021، 15:59)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:29)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونجاشو D:

ممنون ت بیشتر ❤

بله بله خیلی هم عالی
ممنون ..
نگفتم مگه چشماتو ببند نبینی بی تر ادب.

هستم Cool

هلو دوست هلو عشق منه Tongue (تو روبیک بعدا حالیت میکنم Big Grin )

تا شما دوتا خر خوشکل رو دارم غصه ندارم.

کجا برم تا شما دوتارو شوهر ندم جای نمیرم Big Grin

یهویی شد دیگه شما ببخش مارو D:
عجب عجب حالا هلو ی وقت جا منو نگیره :/

ای جانم D: ولی جدن خیلی بی ادبی
دور از جونمون ^^ دوتا فرشته کنارتن بابا

به جان همیشه بمونیییییی D: 49
Karlina
(05-09-2021، 16:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 13:57)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم  Dodgy
این همه جذابیت تا ب کیییییییی

@zaghart

129f  اخه اینم شد نام کاربری

پرمعناست مگ ن؟

(05-09-2021، 15:19)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فشنگ داری بهم قرض بدی؟Bl8

من مکس لولمBl8

اها پس تو بودی ..
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shahid ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-09-2021، 16:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 16:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرمعناست مگ ن؟

اها پس تو بودی ..

میشہ سہ تا سوال سخت ازت بپرسم؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، zaghart
https://harfeto.timefriend.net/16308501412296

این اخرین باره ک میزارم خالی کنید خودتون رو Telegh_01
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان