امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(05-09-2021، 16:07)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime

@THEDARKNESS
خالی کن اون جعبه سیا رو

@shghyegh
تقصیر اینه پر کردم ببینه خوبه یااا نههه
این دختره پر پرو همش شلختس و صندوقشو خالی نمیکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
آگهی
(05-09-2021، 16:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16308501412296

این اخرین باره ک میزارم خالی کنید خودتون رو Telegh_01

Angel

(05-09-2021، 17:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 16:07)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime

@THEDARKNESS
خالی کن اون جعبه سیا رو

@shghyegh

دیگه خالیم کنی نمیام (:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shahid ، THEDARKNESS
(05-09-2021، 16:33)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 15:59)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم مگه چشماتو ببند نبینی بی تر ادب.

هستم Cool

هلو دوست هلو عشق منه Tongue (تو روبیک بعدا حالیت میکنم Big Grin )

تا شما دوتا خر خوشکل رو دارم غصه ندارم.

کجا برم تا شما دوتارو شوهر ندم جای نمیرم Big Grin

یهویی شد دیگه شما ببخش مارو D:
عجب عجب حالا هلو ی وقت جا منو نگیره :/

ای جانم D: ولی جدن خیلی بی ادبی
دور از جونمون ^^ دوتا فرشته کنارتن بابا

به جان همیشه بمونیییییی D: 49
نمی بخشپت نامرد گفتی چشام بسنه اس.

احتمالش هست Cool

میدونم بی ادبی باحاله.

فرشته شما دوتا Undecided الاغ میگفتی یه چیزی.

نه دیگه شوهرتون بدم بدبخت شید حاله Tongue
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی
(05-09-2021، 17:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime

@"THEDARKNESS
خالی کن اون جعبه سیا رو

@"shghyegh
خیلی بده خیلی Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، THEDARKNESS
(05-09-2021، 16:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 16:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها پس تو بودی ..

میشہ سہ تا سوال سخت ازت بپرسم؟

بفرما
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shahid
(05-09-2021، 17:37)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 16:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشہ سہ تا سوال سخت ازت بپرسم؟

بفرما

حاجی خداییش چرا من عجیب ترینم؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(05-09-2021، 17:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 17:37)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما

فک نمیکنم دوس داشته باشی اینجا جوابشو بشنوی
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shahid
(05-09-2021، 17:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 17:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نمیکنم دوس داشته باشی اینجا جوابشو بشنوی

سوال دوم: روزی چن بار میکشی؟
(05-09-2021، 13:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 13:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسسسسس کیه؟

تویی دیگه عزیزم

(05-09-2021، 13:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن عزیزم
من طاقت اشکای تو رو ندارم ...

(::::::::

واو!
پشمام ریخت.

(05-09-2021، 14:32)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 12:56)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکی توش نیست!

احتمالا واکسیناسیون مکمل قضیس

واکسن که نیست ضد زنگه...
از نظر من برای کنترل ادماست.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، •ДmịrHoSsiŋ•
مدال میخوام):

شیر قهوه ام میخوام
 سپاس شده توسط [ SouL ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان