امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(07-09-2021، 14:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:28)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا کمونیسم میدونی چیہ داش؟
فک کنم داری اشتباه میگیری؟

نه داداش من همین ده دقیقه پیش از پشت کوه اومدم :|
کمونیسم یه ایده بود که توش کارگرا و کشاورزا با همدیگه متحد بشن و همه با هم تو یه سطح باشن. تا مثلا بتونن از کارخونه ها یا زمینای کشاورزی اشتراکی استفاده کنن. و هرکسی یه سهمی داشته باشه. در اصل بخش خصوصی رو از بین ببرن.
ولی کاری که شوروی و استالین کرد این بود که اومد زمینای کشاورزی و کارخونه ها رو از مردم گرفت گفت همه واسه حکومته. یعنی هر چقدر هم کار کنی سود اصلی رو حکومت میبره و دیگه مالکیت خصوصی وجود نداره. حالا همون مارکس هم میگفت ما باید تعداد زیادی از طبقه های خاصی از جامعه رو از بین ببریم. مثل هیتلر که میگفت ما باید یهودی هارو از بین ببریم

کمونیسم یعنی مردم سالاری یا بہ اصطلاح مرام اشتراکی کہ اولین نفر افلاطون بود کہ بهش اشاره کرد
شوروی اومد برای اینکہ مردمش رو راضی کنہ کمونیسم رو رواج داد اما جامعه رو مارکسیستی و سکولاریستی اداره کرد همونجور کہ گفتی
کمونیسم اسلامی داریم سکولاریستی مارکسیستی حتی پادشاهی
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(07-09-2021، 14:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب...بالاخره اومدم
قول میدم دیگه نرم
ممنونم که منتظر موندی اونی چان(:
@THEDARKNESS
امیدوارم تگ شه چون خوب یادم نمیاد چجوری بود
و اینکه فک میکردم بعد اینهمه مدت شکلکام برگردههه-ـ-
باز باید کد شکلکامو کپی پیست کنم 45
و همینطور از همه ی دوستانی که نبودمو حس کردن
ببخشیییید):

عه منکه اصلا حس نکردم Cool
اصلا کی رفتی شما؟

شما راست میگی
والا اصن خودمم یادم نیست
میخای یه بار دیگه برم یادمون بیاد cof
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-09-2021، 14:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هورااا خوش اومدی

یا مرسیییيD:
فک کنم بهت میگفتم اتک فن گرامی Telegh_01

اررره
اتک crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-09-2021، 14:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب...بالاخره اومدم
قول میدم دیگه نرم
ممنونم که منتظر موندی اونی چان(:
@THEDARKNESS
امیدوارم تگ شه چون خوب یادم نمیاد چجوری بود
و اینکه فک میکردم بعد اینهمه مدت شکلکام برگردههه-ـ-
باز باید کد شکلکامو کپی پیست کنم 45
و همینطور از همه ی دوستانی که نبودمو حس کردن
ببخشیییید):

اصلا کی رفتی شما؟

@AVA_MADI*
مهدی هزارتا دختر دورو برشہ واسہ همین حس نکرد Cool
مگہ ن مهدی؟
(07-09-2021، 14:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه داداش من همین ده دقیقه پیش از پشت کوه اومدم :|
کمونیسم یه ایده بود که توش کارگرا و کشاورزا با همدیگه متحد بشن و همه با هم تو یه سطح باشن. تا مثلا بتونن از کارخونه ها یا زمینای کشاورزی اشتراکی استفاده کنن. و هرکسی یه سهمی داشته باشه. در اصل بخش خصوصی رو از بین ببرن.
ولی کاری که شوروی و استالین کرد این بود که اومد زمینای کشاورزی و کارخونه ها رو از مردم گرفت گفت همه واسه حکومته. یعنی هر چقدر هم کار کنی سود اصلی رو حکومت میبره و دیگه مالکیت خصوصی وجود نداره. حالا همون مارکس هم میگفت ما باید تعداد زیادی از طبقه های خاصی از جامعه رو از بین ببریم. مثل هیتلر که میگفت ما باید یهودی هارو از بین ببریم

کمونیسم یعنی مردم سالاری یا بہ اصطلاح مرام اشتراکی کہ اولین نفر افلاطون بود کہ بهش اشاره کرد
شوروی اومد برای اینکہ مردمش رو راضی کنہ کمونیسم رو رواج داد اما جامعه رو مارکسیستی و سکولاریستی اداره کرد همونجور کہ گفتی

:| انقلاب کردن حاجی. اصلا شوروی قبلش که وجود نداشت

(07-09-2021، 14:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که اصلا افکار نیست. تاریخه. مثل این میمونه من بگم قاجار روس هارو شکست داد و نصف کشورشون رو گرفت. خب همچین اتفاقی نیفتاده که. چرا باید تاریخ رو تحریف کنم؟
هر چقدر حرف بزنی داری خودتو خسته میکنی(:

خسته از چی؟ من دوس دارم بدونم عقایدت چیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(07-09-2021، 14:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مرسیییيD:
فک کنم بهت میگفتم اتک فن گرامی Telegh_01

اررره
اتک crying

هعی خوبه هنوز مغزم به چیز کشیده نشده cof
هعیی):
آواتارم
عوضش کنم یا نه؟
عوضش کنم حس گناه بهم دست میده=|
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-09-2021، 14:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اررره
اتک crying

هعیی):
آواتارم
عوضش کنم یا نه؟

قشنگه. نمیدونم اگه میخوای عوض کن
ناشناس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-09-2021، 14:56)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا کی رفتی شما؟

@AVA_MADI*
مهدی هزارتا دختر دورو برشہ واسہ همین حس نکرد Cool
مگہ ن مهدی؟

بله دیگه اونی چان چش مارو دور دیده.__.
آره اونی چان؟
بیا پاسخگو باش از اون دست کشیدی بالاخره و یکی دیگه جور شد؟-_-

(07-09-2021، 15:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی):
آواتارم
عوضش کنم یا نه؟

قشنگه. نمیدونم اگه میخوای عوض کن

مرسی.حالا ببینم چیزی پیدا میکنم اصلا
(07-09-2021، 14:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 14:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی هنوز نفهمیدی؟عجیبه
(07-09-2021، 14:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگ
ن_ن داش منظورم شوروی سابق بود و فقط خواستم بت بگم کمونیست یعنی چی
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان