امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

عربی تنها زبانیه که یکم روش کار میکنم سر درد میگیرم  Telegh_24
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(08-09-2021، 22:31)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان باید سنترال پارک باشم):

اون کدوم خراب شدست
(08-09-2021، 22:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 22:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محلی یا محاورہ ایہ؟ اصن مگ عربی ھم محلی دارہ؟

اره داره

(08-09-2021، 22:26)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنی یعنی چی؟
خوب از تو بزرگتر نداریم ک

ینی چه یا چیست
:||

(08-09-2021، 22:26)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا يهم إذا قمت بتغيير الموضوع

یا موضوع ولله ماوصلت الفکره

حروف اصلیش چیہ؟
عفوا =(
ھل تعلمین؟

(08-09-2021، 22:30)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 22:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ
دھنت سرویس
خاکستری آیا؟

اره انقد خوابم میاد که از خاکسترم خاکسترم خاکسترترم :|

چطور بینھایتو متر میکنی وجب وجب؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-09-2021، 22:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 22:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره داره

ینی چه یا چیست
:||

یا موضوع ولله ماوصلت الفکره

حروف اصلیش چیہ؟
عفوا =(
ھل تعلمین؟

جون عزیزت دیگ سوال درسی نپرس ، ب اندازه کافی پرسیدی
(08-09-2021، 22:32)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 22:31)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان باید سنترال پارک باشم):

اون کدوم خراب شدست

تو نیویورکه
خیلی دوره متاسفانه
@"^t!ana^"
خوبی؟ تین جان:} [انجیر ب عربی میشه تین ^^]
(08-09-2021، 22:32)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عربی تنها زبانیه که یکم روش کار میکنم سر درد میگیرم  :telegh_24:

واس مکالمہ چی مطالعہ میکنی؟
(08-09-2021، 22:35)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون کدوم خراب شدست

تو نیویورکه
خیلی دوره متاسفانه

فک کردم تئاتر شهری جایی هست
بشین سرجات بچه

خدایی ^^ چرا اخه
(08-09-2021، 22:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس مکالمہ چی مطالعہ میکنی؟

گوگل ترنسلیت ((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان