امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(10-09-2021، 15:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابلی نداشت(:

بگو ببینم چ خبر
شنیدم جنگ شده بود اینجا..  Big Grin
سلامتی
اگه جنگ شده بود من تا الان مرده بودم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(10-09-2021، 15:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:11)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((:
میشه معنیش گنجشک به زبون خودتون اگه درست گفته باشم تو هم گنجشکی دیکه دلت کوچیکهو مهربون
اخی(:

ن والا مام میگیم جوجگ32
دلم مهربون بود عزیزم از الان تصمیم گرفتم نباشم
ولی تو خیلی مهربونی (:

ضایع شدم که Sad همون زبون خودمون مامیگیم غوش البته هر چی باشی تو همون زهرتی هستی واسه من (:
گل خوشبو(:
دل مهربون بعضی وقتا تاوان داره سخته قلب داشتتم سخته دیگه عزیزم
نه اندازه تو(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-09-2021، 15:14)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو ببینم چ خبر
شنیدم جنگ شده بود اینجا..  Big Grin
سلامتی

جنگ لفظی کسی رو نمیکشه دلبر Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-09-2021، 15:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:14)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی

اهاااا "فمنیست کیست؟" رو میگی؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(10-09-2021، 15:15)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن والا مام میگیم جوجگ32
دلم مهربون بود عزیزم از الان تصمیم گرفتم نباشم
ولی تو خیلی مهربونی (:

ضایع شدم که Sad  همون زبون خودمون مامیگیم غوش البته هر چی باشی تو همون زهرتی هستی واسه من (:    
گل خوشبو(:
نه اندازه تو(:

ن بابا خو اون واسه ی لحجه دیگس*.*
درس گفتی پس
_
اره واقعا بیخیال (:
بیشتر از من ، بگو چشمTelegh_01

(10-09-2021، 15:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلییییی Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، آمین
۲ @مهمان آشغالی...
(10-09-2021، 15:16)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:15)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایع شدم که Sad  همون زبون خودمون مامیگیم غوش البته هر چی باشی تو همون زهرتی هستی واسه من (:    
گل خوشبو(:
نه اندازه تو(:

درس گفتی پس
_
اره واقعا بیخیال (:
اها
(:
اره
چی شده من شدم مهربون تر؟ نه بابا نیستم اصلا نمیدونم
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-09-2021، 15:16)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلییییی  Big Grin
اون که دادگاه بود
نتیجه مشخص نیست
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(10-09-2021، 15:18)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس گفتی پس
_
اره واقعا بیخیال (:
اها
(:
اره
چی شده من شدم مهربون تر؟ نه بابا نیستم اصلا نمیدونم

ب قول یکی تو درونت زیباست عزیزم
بر عکس خیلیا ظاهر نیستی Heart

(10-09-2021، 15:18)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلییییی  Big Grin
اون که دادگاه بود
نتیجه مشخص نیست

عام باچه ♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، آمین
@اسکل و @مشنگ دو پرنده کمیاب هستند.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان