امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(13-09-2021، 0:20)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره این از لحاظ گرامری بابای تاکید نام دارد Big Grin

4fvf

چ بد تاکیدی است واقعا درست گفتم.

من زودتر درست گفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(13-09-2021، 0:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:06)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
عام نمیدونم شاید بهتر شایدم بدتر Big Grin
البته حسا تغییر میکنه خب ...
منم دیقا همین حسی که داریو دارم
دلم میخواد هی روت کرم بریزم و چرت و پرت بگیم
از یه طرفم میگم نه این خالمونه گنا داره

والا بریز من ک راصیم تازه از خدامم هس Big Grin
گونا تو داری ک من دیونه خالتم Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
شب انقد آرامش داره که بالاخره میتونی آهنگ گوش ندی
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-09-2021، 0:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهرمخصوصا بزنی لهش کنی اخ چ حالی میده  Angel
هیچی با ی پسر مث فرشته چت میکنم Big Grin
(((:
خوشبحال اون پسر که همچین فرشته ای داره باهاش چت میکنه

فک میکنی الان دارم با کی چت میکنم Blush

(13-09-2021، 0:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب انقد آرامش داره که بالاخره میتونی آهنگ گوش ندی

سلام اشنای دور ._.
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-09-2021، 0:23)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((:

با من؟شاید(:
(13-09-2021، 0:23)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((:

با من؟شاید(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-09-2021، 0:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من؟شاید(:

اهوم Angel
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
عه چرا دو تا شد

(13-09-2021، 0:25)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من؟شاید(:

اهوم  Angel
(:
Your the best
 سپاس شده توسط βάરãɲ
این ایموجی جدیدا رو دوس ندارم Blush

عه چرا دو تا شد

(13-09-2021، 0:25)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم  Angel
(:
Your the best
Heart Smile
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-09-2021، 0:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ایموجی جدیدا رو دوس ندارم  Blush
منم همینطور
فقط اینTelegh_15
دیوونه کنندس
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان