امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(13-09-2021، 0:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ایموجی جدیدا رو دوس ندارم  Blush
منم همینطور
فقط اینTelegh_15
دیوونه کنندس

اره بانمکه Big Grin
و ...

@shghyegh
یادت باشه مال منیا Dodgy
حواسم بهت هس
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
آگهی
(13-09-2021، 0:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور
فقط اینTelegh_15
دیوونه کنندس

اره بانمکه Big Grin
و ...
و شبت بخیر(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-09-2021، 0:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بانمکه Big Grin
و ...
و شبت بخیر(:

شبت پر از ارزوهای خوب گل ♡
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
Wink 
(13-09-2021، 0:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:20)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بد تاکیدی است واقعا درست گفتم.

من زودتر درست گفتم

درست ولی دیگه فایده ندارد ندارد نداره،،،ندار دیگه دنبال آهو دویدن فایدنداره
 بیا آهنگ برات پلی کردم 7
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ

منم همینطور
فقط اینTelegh_15
دیوونه کنندس

اره بانمکه Big Grin
و ...

@"shghyegh
یادت باشه مال منیا Dodgy
حواسم بهت هس
ووویییی 26
تو هم همینطور حاج خانوم مال خودُمی♡
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-09-2021، 0:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بانمکه Big Grin
و ...

@"shghyegh
یادت باشه مال منیا Dodgy
حواسم بهت هس
ووویییی 26

اهوم من همیشه کنارتم سینگل تا ابد Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh
(13-09-2021، 0:35)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زودتر درست گفتم

بیا آهنگ برات پلی کردم 7

همینو کم داشتم حالا این سم تو مخم موند Telegh_59 Telegh_02

(13-09-2021، 0:43)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووویییی 26

همینهههه Big Grin 24 30
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(13-09-2021، 0:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:35)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا آهنگ برات پلی کردم 7

(13-09-2021، 0:43)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینهههه Big Grin  24 30

کراش زدم رو این دومی (:
 سپاس شده توسط shghyegh
(13-09-2021، 0:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینهههه Big Grin  24 30

کراش زدم رو این دومی (:

تو همین الان نگفتی سینگل تا ابد حالا کراشم میزنی زنیکه؟؟؟
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-09-2021، 0:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 0:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کراش زدم رو این دومی (:

تو همین الان نگفتی سینگل تا ابد حالا کراشم میزنی زنیکه؟؟؟

خب سینگل با کراش زدن فرق داره عشقم Big Grin
ببین فقط تو تو قلبمی بقیه در همون حد جیگر میمونن Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان