(13-09-2021، 14:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 14:33)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرفاتون صحیحه ولی خب دو نام متفاوت یا ژنتیک طبیعی دلیل میشه که بگی مثلا زنا یا مردا عقلشون بیشتره؟
درسته که خانوما ضربه زیاد دیدن ولی نمیشه بگی چون مثلا ما ضربه دیدیم ما انقلاب کردیم پس ما برتریم.
پرهام جانم. عزیزم
یک انتقاد ازت میکنم. اینو به عنوان یک انتقاد دوستانه قبول کن
یک چیزی که زیاد ازت دیدم اینکه بدون اینکه خوب گوش بدی ، جواب میدی
بدون اینکه خوب فکر کنی ، سریع صحبت میکنی
و این اصلا خوب نیست
صحبتای منو دوباره بخون. من دقیقا گفتم هیچ کدوم برتری نداریم
دقیقا صحبتای منو دوباره بخون
بدون اینکه خوب گوش بدیم، فورا جبهه بگیریم و بدون فکر جواب بدیم ، کار اشتباهیه
حس میکنم اصلا متوجه هدف صحبتای من نشدی حتی
چون خوب گوش دادن رو نادیده میگیری و دوست داری فورا فقط جواب بدی . جواب کورکورانه
من میگم ، چرا یک زن نباید بتونه برای خودش و بچش تصمیم بگیره؟
چرا نباید استقلال و اختیار خودمونو داشته باشیم؟
چرا صحبتا و شهادت زن نصف مرد ارزش داره؟
چرا مرد میتونه ۴ تا زن بگیره؟
چرا مردی که به زن تجاوز میکنه فقط میوفته زندان، ولی اگر زنی با مردی دیده بشه سنگسار میشه ؟
چرا تو جزا حکم زن دو برابر مرده؟
مثلا همون پدر مادری که پسرشون رو تیکه تیکه کردن
مرده که قاتل بود ۱۰ سال افتاد زندان که قطعا با تخفیف و کهولت سن میشه ۴ سال زندان. اما زنش فقط به خاطر « مشارکت در قتل » ۱۵ سال افتاد زندان
چرا حرفای خانوما هیج جا شنیده نمیشه ؟
چرا زنا نمیتونن شغلای مهم مملکت یا مدیریتی رو داشته باشن؟
چرا زنا نمیتونن قاضی بشن؟
چرا همه جا میگن « این که زنه! ولش کن »
چرا میگن عقل زن نصف مرده؟
چرا زن نمیتونه بدون اجازه پدر یا شوهرش درس بخونه؟ یا سر کار بره؟
شاید باورتون نشه ، من حالم خیلی بد بود. آپاندیسم پاره شده بود
از درد مرگو به چشم میدیدم
فقط فریاد میزدم تو بیمارستان، ولی چون بابام نبود عملم نمیکردن (:
مامانم داد میزد دخترم الان میمیرهههه
پرستاره میگفت نه نمیشه! پدرش باید اجازه بده .
بعدش بابام اومد، ولی شناسنامم یادش رفته بود
باز عملم نکردن. گفتن باید شناسنامش باشه که ما مطمئن بشیم ازدواج نکرده! وگرنه شوهرش باید بیاد اجازه بده
یعنی مرگو زندگی منم دست خودم نیست
چرا زن خودش نمیتونه بدون اجازه گرفتن بره مسافرت؟
میدونستی زنی که ازدواج کرده اگر بدون اجازه شوهرش بره مسافرت، مرد میتونه ازش به خاطر « عدم تَمکین » شکایت کنه؟
عدم تمکین میدونی یعنی چی ؟ یعنی رسما ما نوکر و خدمتکار اون اقا هستیم و باید تمکین کنیم وگرنه مجرم حساب میشیم lol
چرا زن نمیتونه حضانت بچشو بعد طلاق بگیره؟ حتی اگر شرایطش از همه لحاظ بهتر از شوهرش باشه؟
اینا فقط یک بخش کوچیک قانونیش بود
نگم از تبعیضای فرهنگی !
نگم از تفاوت رفتار با یک زن مطلقه در مقابل رفتار با یک مرد مطلقه!
نگم از اینا دیگه که تموم شدنی نیست
کجا گفتن زن نمیتونه برای بچه اش تصمیم بگیره؟
خودتون خواستید پس چرا دارید اعتراض میکنید؟
جواب اینو هزار بار گفتم ایناش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جوابش اینه
کی گفته مرد میتونه چهارتا زن بگیره؟ مرد نمیتونه چهارتا زن بگیره مگر در شرایطی آیه سوم سوره نسا رو بخون
اییییی خدااااااا منابع این حرفات چیه؟ طبق ماده 224 مرد اعدام میشه
اینو من هیچ جایی ندیدم لطف کن منبع این حرفتو واسم بیار رو هوا که نمیشه حرفی زد
نمیفهمم اینو
اون مرد کی بوده؟ پرونده هردو نفر رو میخوام بعدشم مگه اینجا عشقیه که ده سال بشه چهار سال؟؟؟ اون قتل هم که گفتی اولین باره میشنوم اما شک نکن از درجه خیلی زیادی برخوردار بوده اصن رای قاضی رو در اینباره خوندی؟
الان که اینجا حرفات داره شنیده میشه بعدشم راحت میتونی مطالبه کنی
مثلا چی؟ واقعا جوابش برات سواله؟ در ضمن شدن که میشه اما هنوز کسی پیدا نشده که بتونه این کارو انجام بده
چون زن نمیتونه قضاوت کنه نمونشو زیاد دیدی خودت زن سرشار از عواطفه و از سر عواطف نمیشه قضاوت کرد بعدشم ایران به درک توی تمام کشور ها زن نمیتونه قاضی بشه میدونستی اینو؟ تمام جهان به این نتیجه رسیدن پس نکنه اشتباس؟
کجا میگن این زنه ولش کن؟
منظورت از عقل چی باشه؟ اگه هوشه اونی که این حرفو زده فقط شرررر و ورررر گفته اما اگه منظورت ناقص بودن و تکامل عقل زنه خدا اینجوری زن رو خلق کرده که احساسات و عطوافشون بر عقل غلبه داره برای همینه که میگن عشق زن بیشتر از مرده
کجا گفتن نمیتونه؟
یعنی جواب اینم نمیدونی؟ واقعا نمیدونی تو عمل احتمال مرگ وجود داره؟ برای اجازه گرفتن جون تو نیاز به رضایت سرپرست داره
چون بعد ازدواج سرپرست شوهر حساب میشه
خوبه انصاف داشه باشی خودت داری میگی به عدم تمکین یعنی چی و در قبال چیه فکر میکنی؟ جواب اینو میزارم آخری
حق تمکین در قبال چیه؟ خودت رسما قبولش کردی
اههههههه کجا گفتن نمیتونه؟ خود بچه است که همه چی رو مشخص میکنه ربطی نداره
اینکه گفتی رو هواس من نمیدونم کجای قانونه والا نصف حرفات فقط شایعات بود که و هیچ سندی نداشت اگه قانون بود بگو کجای قانونه که منم برم یه نگاه این قانونی که میگی بندازم
بعد جالبه تموم اینایی که میگی میدونید خودتون قبولش کردید؟ میدونید خیلی از اینا در برابر همون مهریه میلیاردی تونه؟ حالا خودتون نمیرید دنبالش دلیل نمیشه که بگید فلان بهمان
میدونستی اگه بچه ای داشته باشی میتونی بهش شیر ندی؟ چون اصلا وظیفه ای در این قبال نداری میتونی در قبال این کارت از شوهر حقوق بگیری اما مهر مادر رو ببین با عشق تمام به بچش میرسه اگه عقلش مث مرد باشه نصف شب باصدای گریه بچه که بلند شه دوباره سر میزاره رو بالش و میخوابه اما فرق احساساتو فقط نگاه کن بچش رو با مهر تمام آروم میکنه
چرا نگی؟ بگو ببینم اشکالش کجاس تا باهم برطرفش کنیم
بگو تا به نتیجه برسیم
چرا اتفاقا تموم شدنیه مشکل اینجاست که شما فقط شبهه رو خوندید و نرفتید دنبال جوابش بعد فک میکنید دیکتاتوریه و فقط نظر طرف مقابل رو شنیدید
(13-09-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 13:59)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یارو فک کرد شاعره لرزید تن شعرا تو قبر. اون یکی فک کرد زلزله شده آهنگ خوند:telegh_44:
مسخرس اوج رویااات
لاتی ولی جلوی اولیات
خب تو هم الان مثل همونا فکر میکنی که:telegh_39: واسه اونا هم ثابت شده که مردا توانایی عقلی و جسمی بیشتری دارن :telegh_25:.
درحالی که اصلا ربطی به جنسیت نداره. بحث بحث محیط است. حالا باشه یه ذره هم ژنتیک. ولی محیططططط. شاید یکی تو یه محیط بزرگ شه فیلسوف شه تو یه محیط دیگه اصن هیچی نشه. جنسیت چیه دیگه
هیچ کس تاثیر محیطو نمیتونه نادیده بگیره
منم میگم ۹۰ درصد محیط
ولی ۱۰ درصد ژنتیکه . و واقعا اونقدر تاثیرش کمه که نمیشه حسابش کرد
و در نتیجه هیچ کدوم به اون یکی برتری ندارن
البته که تفاوت های فردی بین زن و مرد زیاده. ولی دلیل بر اینکه یکی رو از حقوق انسانی محروم کنیم نیست
هانننننننن؟
10 درصد؟؟؟؟؟؟؟
همه از حق انسانیت برخوردارند و کسی محروم نیست منم باهات موافقم
احسنت کاملا صحیحه اما جایگاه ها متفاوته
مگ انسانی نخوندی؟ یه درس عمومی حقوق دارید که
میدونی مشکلت کجاست؟ داری عدل رو به برابری تفسیر میکنی که این کاملا اشتباس