16-09-2021، 11:01
(16-09-2021، 7:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 13:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/E3336F29-74AB-477D-B76E-34096E937523.jpeg
Lollll. یعنی حاضرن کارنامتو به پدربزرگت بدن ولی به مامانت نه
به نظرتون چرا؟
چون زن به عنوان یک «انسان » حساب نمیشه
واقعا تو اینو باور میکنی؟
خبر کاملا کذبہ و دروغہ
منبعشو بخون این منبع از کثیف ترین و دروغگو ترین منابعہ اگ دیدہ باشی
تازہ این خلاف قوانینہ کہ بہ مادر ندن
بعدشم بہ کدوم گزارش؟ کار کدوم مدارسہ؟
واضحہ ک این خبر شایعس و فقط میخواد عوام رو فریب بدہ
(13-09-2021، 13:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مثل همه چیزای دیگه ای که از ما گرفتن.
اینم مثل همونا
باورم نمیشه حتی چیزای به این سادگی رو از ما میگیرن. خنده داره
به نظرت دیدگاه کسی که این قانون هارو میذاره، به یک زن چیه؟
این قانون ک شما میگی کجاس؟ لطف کن با منبع واسم بیار
(13-09-2021، 13:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم جمهوری چیه؟
جمهوری اسلامی
رفیقش کیه؟الگوش کیه؟طالبان
ناموصا این دیگ چہ ربطی داشت؟
شیعیان رو با وھابیت مقایسہ میکنی؟
اصن در حد مقایسہ با ھم ھستند؟
تو دیگ چرا پرھام؟
(16-09-2021، 8:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 13:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا کنه کار هیچ خانومی به دادگاه و قانون نیوفته.
چون کلاااا جوابتو نمیدن و هیچ ارزشی هم واسه حرفات قائل نیستن
قشنگ یه بار سر من داد کشیدن که: تو یک زنی ! برو بیرون ما با زنا صحبت نمیکنیم! و این حرف یک قاضی به من بود
حتی اگر شاهد یک جنایت باشی و شهادت بدی، شهادتو قبول نمیکنن
اینا همش واسه چیه؟
چون فکر میکنن ما عقل نداریم. به چشم حیوون نگاهمون میکنن
به چشم دستگاه تولید مثل
نه حق و حقوقی داریم. نه استقلال. نه حتی میتونیم تصمیمی برای بچه ی خودمون بگیریم
چرا اینقد راحت ازتون سواری میگیرن؟
اگ واقعا اون قاضی ھمونطور ک میگی باھات برخورد کردہ بود باید ازش شکایت میکردی چون مرتکب جرم حقوقی شدہ
کی گفتہ شھادتو قبول نمیکنن؟ حرف مفتہ فقط فرقش اینہ شھادت زن نصف شھادت مردہ
نزارید اینقد سادہ فریبتون بدن
(16-09-2021، 10:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 14:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرهام جانم. عزیزم
یک انتقاد ازت میکنم. اینو به عنوان یک انتقاد دوستانه قبول کن
یک چیزی که زیاد ازت دیدم اینکه بدون اینکه خوب گوش بدی ، جواب میدی
بدون اینکه خوب فکر کنی ، سریع صحبت میکنی
و این اصلا خوب نیست
صحبتای منو دوباره بخون. من دقیقا گفتم هیچ کدوم برتری نداریم
دقیقا صحبتای منو دوباره بخون
بدون اینکه خوب گوش بدیم، فورا جبهه بگیریم و بدون فکر جواب بدیم ، کار اشتباهیه
حس میکنم اصلا متوجه هدف صحبتای من نشدی حتی
چون خوب گوش دادن رو نادیده میگیری و دوست داری فورا فقط جواب بدی . جواب کورکورانه
من میگم ، چرا یک زن نباید بتونه برای خودش و بچش تصمیم بگیره؟
چرا نباید استقلال و اختیار خودمونو داشته باشیم؟
چرا صحبتا و شهادت زن نصف مرد ارزش داره؟
چرا مرد میتونه ۴ تا زن بگیره؟
چرا مردی که به زن تجاوز میکنه فقط میوفته زندان، ولی اگر زنی با مردی دیده بشه سنگسار میشه ؟
چرا تو جزا حکم زن دو برابر مرده؟
مثلا همون پدر مادری که پسرشون رو تیکه تیکه کردن
مرده که قاتل بود ۱۰ سال افتاد زندان که قطعا با تخفیف و کهولت سن میشه ۴ سال زندان. اما زنش فقط به خاطر « مشارکت در قتل » ۱۵ سال افتاد زندان
چرا حرفای خانوما هیج جا شنیده نمیشه ؟
چرا زنا نمیتونن شغلای مهم مملکت یا مدیریتی رو داشته باشن؟
چرا زنا نمیتونن قاضی بشن؟
چرا همه جا میگن « این که زنه! ولش کن »
چرا میگن عقل زن نصف مرده؟
چرا زن نمیتونه بدون اجازه پدر یا شوهرش درس بخونه؟ یا سر کار بره؟
شاید باورتون نشه ، من حالم خیلی بد بود. آپاندیسم پاره شده بود
از درد مرگو به چشم میدیدم
فقط فریاد میزدم تو بیمارستان، ولی چون بابام نبود عملم نمیکردن (:
مامانم داد میزد دخترم الان میمیرهههه
پرستاره میگفت نه نمیشه! پدرش باید اجازه بده .
بعدش بابام اومد، ولی شناسنامم یادش رفته بود
باز عملم نکردن. گفتن باید شناسنامش باشه که ما مطمئن بشیم ازدواج نکرده! وگرنه شوهرش باید بیاد اجازه بده
یعنی مرگو زندگی منم دست خودم نیست
چرا زن خودش نمیتونه بدون اجازه گرفتن بره مسافرت؟
میدونستی زنی که ازدواج کرده اگر بدون اجازه شوهرش بره مسافرت، مرد میتونه ازش به خاطر « عدم تَمکین » شکایت کنه؟
عدم تمکین میدونی یعنی چی ؟ یعنی رسما ما نوکر و خدمتکار اون اقا هستیم و باید تمکین کنیم وگرنه مجرم حساب میشیم lol
چرا زن نمیتونه حضانت بچشو بعد طلاق بگیره؟ حتی اگر شرایطش از همه لحاظ بهتر از شوهرش باشه؟
اینا فقط یک بخش کوچیک قانونیش بود
نگم از تبعیضای فرهنگی !
نگم از تفاوت رفتار با یک زن مطلقه در مقابل رفتار با یک مرد مطلقه!
نگم از اینا دیگه که تموم شدنی نیست
کجا گفتن زن نمیتونه برای بچه اش تصمیم بگیره؟
خودتون خواستید پس چرا دارید اعتراض میکنید؟
جواب اینو هزار بار گفتم ایناش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جوابش اینه
کی گفته مرد میتونه چهارتا زن بگیره؟ مرد نمیتونه چهارتا زن بگیره مگر در شرایطی آیه سوم سوره نسا رو بخون
اییییی خدااااااا منابع این حرفات چیه؟ طبق ماده 224 مرد اعدام میشه
اینو من هیچ جایی ندیدم لطف کن منبع این حرفتو واسم بیار رو هوا که نمیشه حرفی زد
نمیفهمم اینو
اون مرد کی بوده؟ پرونده هردو نفر رو میخوام بعدشم مگه اینجا عشقیه که ده سال بشه چهار سال؟؟؟ اون قتل هم که گفتی اولین باره میشنوم اما شک نکن از درجه خیلی زیادی برخوردار بوده اصن رای قاضی رو در اینباره خوندی؟
الان که اینجا حرفات داره شنیده میشه بعدشم راحت میتونی مطالبه کنی
مثلا چی؟ واقعا جوابش برات سواله؟ در ضمن شدن که میشه اما هنوز کسی پیدا نشده که بتونه این کارو انجام بده
چون زن نمیتونه قضاوت کنه نمونشو زیاد دیدی خودت زن سرشار از عواطفه و از سر عواطف نمیشه قضاوت کرد بعدشم ایران به درک توی تمام کشور ها زن نمیتونه قاضی بشه میدونستی اینو؟ تمام جهان به این نتیجه رسیدن پس نکنه اشتباس؟
کجا میگن این زنه ولش کن؟
منظورت از عقل چی باشه؟ اگه هوشه اونی که این حرفو زده فقط شرررر و ورررر گفته اما اگه منظورت ناقص بودن و تکامل عقل زنه خدا اینجوری زن رو خلق کرده که احساسات و عطوافشون بر عقل غلبه داره برای همینه که میگن عشق زن بیشتر از مرده
کجا گفتن نمیتونه؟
یعنی جواب اینم نمیدونی؟ واقعا نمیدونی تو عمل احتمال مرگ وجود داره؟ برای اجازه گرفتن جون تو نیاز به رضایت سرپرست داره
چون بعد ازدواج سرپرست شوهر حساب میشه
خوبه انصاف داشه باشی خودت داری میگی به عدم تمکین یعنی چی و در قبال چیه فکر میکنی؟ جواب اینو میزارم آخری
حق تمکین در قبال چیه؟ خودت رسما قبولش کردی
اههههههه کجا گفتن نمیتونه؟ خود بچه است که همه چی رو مشخص میکنه ربطی نداره
اینکه گفتی رو هواس من نمیدونم کجای قانونه والا نصف حرفات فقط شایعات بود که و هیچ سندی نداشت اگه قانون بود بگو کجای قانونه که منم برم یه نگاه این قانونی که میگی بندازم
بعد جالبه تموم اینایی که میگی میدونید خودتون قبولش کردید؟ میدونید خیلی از اینا در برابر همون مهریه میلیاردی تونه؟ حالا خودتون نمیرید دنبالش دلیل نمیشه که بگید فلان بهمان
میدونستی اگه بچه ای داشته باشی میتونی بهش شیر ندی؟ چون اصلا وظیفه ای در این قبال نداری میتونی در قبال این کارت از شوهر حقوق بگیری اما مهر مادر رو ببین با عشق تمام به بچش میرسه اگه عقلش مث مرد باشه نصف شب باصدای گریه بچه که بلند شه دوباره سر میزاره رو بالش و میخوابه اما فرق احساساتو فقط نگاه کن بچش رو با مهر تمام آروم میکنه
چرا نگی؟ بگو ببینم اشکالش کجاس تا باهم برطرفش کنیم
بگو تا به نتیجه برسیم
چرا اتفاقا تموم شدنیه مشکل اینجاست که شما فقط شبهه رو خوندید و نرفتید دنبال جوابش بعد فک میکنید دیکتاتوریه و فقط نظر طرف مقابل رو شنیدید
(13-09-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ کس تاثیر محیطو نمیتونه نادیده بگیره
منم میگم ۹۰ درصد محیط
ولی ۱۰ درصد ژنتیکه . و واقعا اونقدر تاثیرش کمه که نمیشه حسابش کرد
و در نتیجه هیچ کدوم به اون یکی برتری ندارن
البته که تفاوت های فردی بین زن و مرد زیاده. ولی دلیل بر اینکه یکی رو از حقوق انسانی محروم کنیم نیست
هانننننننن؟
10 درصد؟؟؟؟؟؟؟
همه از حق انسانیت برخوردارند و کسی محروم نیست منم باهات موافقم
احسنت کاملا صحیحه اما جایگاه ها متفاوته
مگ انسانی نخوندی؟ یه درس عمومی حقوق دارید که
میدونی مشکلت کجاست؟ داری عدل رو به برابری تفسیر میکنی که این کاملا اشتباس
(16-09-2021، 10:36)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 15:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اها شما گیر اون قسمت حرفای منی
خب متقابلا گفتم مردا توانایی جسمی بیشتری دارن. اون رو هم دیدی؟ خانومای اینجا باید الان ناراحت بشن که من این حرفو زدم؟ نه ! چون حقیقته
به خاطر تفاوت تو بخش هیپوتالاموس و هیپوفیز مغز اگر اشتباه نکنم
بحثش خیلی علمی میشه . بذار با چند تا مثال ساده توضیح بدم
اول اینم بگم منظور این نیست که خانوما باهوش ترن ها! نه
منظورم اینکه از یه سری قابلیت های مغزیشون بیشتر میتونن استفاده کنن
مثلا: این جمله خود کتاب پزشکی بود که تمام مردان نسبت به خانوما ۵ درصد کوررنگی دارن
در واقع مشکل از اقایون نیست ها، خانوما مغزشون تو اون قسمت تشخیص جزئیات و رنگ ها بهتر عمل میکنه
واسه همین ما میتونیم ۳۳ تا رنگ صورتی رو از هم تشخیص بدیم،
یا اگر دقت کنی خانوما خیلی بیشتر از اقایون متوجه جزئیات میشن.
تو یک مهمونی تا سنگ روی کیف فلانی رو یادشون میمونه، در صورتی که اقایون به شدت کلی نگر تر هستن
شاید واسه همین دعوا های بین زن و شوهر ها تا سال هاااا تو ذهن خانوما میمونه ولی اقایون روز بعد یادشون میره
مثلا یک خانوم ممکن یهو بگه یادته ۱۱ سال پیش بهم فلان حرفو گفتی ؟ در صورتی که خیلیییی احتمالش کمه اقایون یادشون بمونه
یا مثلا خانوما مغزشون و هماهنگی بین دو نیم کره مغزشون بیشتره، برای همین میتونن چندین کار رو همزمان انجام بدن
مثلا میبینی یک خانوم داره تلفن حرف میزنه، همزمان پای گاز داره غذاشو درست میکنه، به بچش تو پذیرایی خونه مشقاشو میگه، و به طرز شگفت انگیزی متوجه صحبتای مامانش با خواهر تو اتاق هم میشه! و تلویزیون هم نگاه میکنه
همشون رو هم درست انجام میده و همشم یادش میمونه
در نتیجه جدیدا میگن خانوما برای کار های مدیریتی میتونن کارامد تر باشن
پر حرف تر بودن خانوم ها هم از دیگر علائم و نشونه های همین قضیست
اینا صحبتای من نیست ها
صحبتای دکترا و روانشناسای جهان اوله
کلیییی مثال و توضیح دیگه هم هست
آفرین آیکیو و هوش زن بیشتر از مرده و من تموم این حرفاتو قبول دارم
فقط توی کدوم کتاب؟
یعنی نگاه کن از چه مغلطه ای استفاده کردی آخه هوش چه ربطی به مدیریت داره؟؟؟
کدوم روانشناس؟ در ضمن اینارو کجا گفته؟
(16-09-2021، 10:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2021، 15:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خود خدا گفته، ما زن و مرد را برابر آفریدیم .
کاملا هم درست گفته. اگر یه چیزی به شما داده، یه چیز دیگه به ما داده
اگر به شما زور بیشتری داده ، به ما صبر بیشتری داده
تحمل درد خانوما خیلی از اقایون بیشتره. اینو میدونستی ؟
در حدی که اگر درد پریود یا حاملگی رو به مردی انتقال بدن از درد میمیره
اگر به شما توانایی جسمانی داده، به ما قابلیت های مغزی داده
خود خدا بلوغ رو واسه زن ۹ سالگی و واسه مرد ۱۶ سالگی گذاشته
دین میگه سعی کنید تو ازدواج با مردی ازدواج کنید که ۳-۴ سال از شما بزرگ تر باشه تا از لحاظ فکری به مشکل نخورید
پسر ۱۸ ساله با دختر ۱۸ ساله از لحاظ فکری خیلی متفاوتن
و میتونم بگم پسر تو اون سن خیلیییی کودک تر از دختر تو همون سنه
اینم بخش دینیش
البته که خودمم با یه قسمتاییش مشکل دارم
ولی مردا هیچ وقت نمیتونن این چیزارو بپذیرن. اصلا براشون غیر قابل پذیرشه که زنا هم میتونن خوب باشن
خدا کجای قرآن گفته؟؟؟؟ من کاملا این حرفتو نقض میکنم بدلیل آیه سی و چهارم سوره نسا : مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و هم به واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ...
معنی برتری مردان بر زنان رو خداوند گفته ن من متوجه شدی حالا البته تفسیر این آیه فوق العاده زیاده و منظور خدا رو بخون که از برتری چیه
این حرفت بنظرم درسته
دقیقا
احسنت
منم قبول دارم این حرفاتو
خوب پس الان چی میخوای بگی؟ بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
چرا نباید بپذیرن؟ آخه چی به ضررشونه؟ چرا باید نگران همچین چیزی باشن؟
(13-09-2021، 16:03)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینی هم که میگی میتونه باشه ها نمیگم نیست. ولی من فکر میکنم یه دلیل بزرگتری هست که همه اینایی که گفتی میرن زیر اون دلیل اصلی.
من زیاد اهل رائفی پور بازی و تئوری توطئه نیستمااا ولی طبق چیزایی که همیشه دیدم و دارم میبینم تو اینترنت و جامعه و رسانه .. همیشه یه تلاشی هست که بین زن و مرد یه تفرقه بندازن. یه جدایی عجیب غریب. مثلا همین کارنامه. چه فرقی داره کی بره کارنامه بچه رو بگیره. اصلا کی اهمیت میده واقعا. الان ینی تو همه مدرسه ها باباها قراره برن کارنامه بگیرن؟
این خبر فقط افکار عمومی رو تحریک میکنه. که یه جنگ بین مرد و زن بوجود بیارن. در حالی که جنگ اصلی یه چیز دیگهست. الان بجا اینکه زن ها برن دنبال حق خودشون اول باید از سد مردایی بگذرن که بهشون برخورده که "دخترا زودتر به سن بلوغ میرسن" "دخترا مغز رنگی رنگی تری دارن" و اینجور چیزا
احسنت کاملا باهات موافقم
(13-09-2021، 16:19)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره واسه کسایی که نمیخوان باید دلیل آورد. ولی واسه کسایی که میدونن قضیه رو و عمدا دارن اینجور اخبار رو پخش میکردن باید چیکار کرد؟ آخه مثلا گرفتن کارنامه چه مسئولیت یا هوشی میخواد؟
اگه طبق حرفای خودشون زنا انقد هوش ندارن که کارنامه بچه شون رو بگیرن پس اصلا اجازه رانندگی و کار کردن و حتی خونه داری هم نباید داشته باشن دیگه. خونه داری که خیلی سخت تر از کارنامه گرفتنه. فقط میخوان الکی جنگ درست کنن. یه فرهنگ افتضاحی که قبلا ساختن رو ادامه بدن. حالا حتما یادته دیگه تو همین سایت چقد تاپیکای کل کل دختر پسر میذاشتیم. اگه دخترا باهوشن چرا دانشمند دختر نداریم یا اگه پسرا بهترن چرا فلان کارو نمیتونن بکنن
بعد همه مون میزدیم تو سر و کله هم که نههه دخترا اینجورین پسرا اونجورین. اینا همه واسه تفرقه درست کردن بین مردمه. که باباعه به دخترش بگه تو دختری خنگی. خواهره به داداشش بگه تو پسری بی احساسی و .. بعد همینجوری ادامه پیدا کنه
کاملا صحیحه
(13-09-2021، 17:24)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا الان که با حرف حل نشده
آمریکا اونوره آبه و تمام افکار و عقایدش تو جونای ماست
آیا جنگی رخ داده؟
حرفای خیلی خوبی زدی. البته اینکه نخوندم هم کم تاثیر نبود.