امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم برا همیشه((:
روزگار خوش((:

شقایقم بی تو اینجا مزه نمیده که ):
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(21-09-2021، 22:45)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:43)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی شقایق هست همینه متاسفانه(((:
الان منظورت اینه شقایق بپیچونم

بببین فقط سوتی نده بقیش با خودم Tongue

نه نه حواسم هست Telegh_01
(21-09-2021، 22:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:44)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟!!! Undecided

تینا رو تو جدیی نمبری پ هیس شو
من نمیبرم خودس میاد بریم Angel Big Grin
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
یا پدر ژپتو ما چن تا شقایق داریم؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(21-09-2021، 22:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:41)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونتون برم*-*

خدا نکنه Big Grin  Heart

بکنه پاتریک رویاهای من Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(21-09-2021، 22:48)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا پدر ژپتو ما چن تا شقایق داریم؟

طبق آخربن آمار ۳ تا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم برا همیشه((:
روزگارح خوش((:
شقایق جون.

ببین منو تینا فقط میخواستیم عشقنو ثابت کنیم.

وگرنه من تورو به دنیا نمیدم.

یادم میره چه روز های پشتم بودی وقتی هیچ کس پشتم نبود crying
(21-09-2021، 22:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیاااااااددددددددد

عع
شما هنوز زنده ای ؟ :v

اره هنوز نفس می‌کشم D:
کم پیدا شدیا پسر حواسم هست14k
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(21-09-2021، 22:41)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:40)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ^^
:/ ت میخوای حرص منو دربیاری؟؟
یس یس

من اگه میخواستم الان کاری میکردم امپر میچسبوندی نمیدونی چقدر کرمو هستم Big Grin

عزیزم :/
نمیای روبیک؟!
Karlina
(21-09-2021، 22:48)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:45)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان منظورت اینه شقایق بپیچونم

بببین فقط سوتی نده بقیش با خودم  Tongue

نه نه حواسم هست Telegh_01
افرین خوشم میاد زود میگیری.

حرف چیزی بهش میزنم باور نکن ها فقط میخوام کاری کنم خودکشی نکنه Sleepy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان