امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(24-09-2021، 18:33)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 18:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیش باز کردی کوشولو._.اصن ننم اومده جو گیرشدم شرمنده عشگم

کوشولو عمته بیتربیت:/
هعییییی بشکنه این دست که نمک نداره /=
سس شر نگو._.
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(24-09-2021، 18:05)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 16:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر انقد اذیتم کرد یه روز نشستم گریه کردم):
از صبا خبر نداری؟
ای جان تربیتش میکنم شوتور بدی شده:/
چرا چند وقت پیش با هم صحبت کردیم فلن در محاصره است ):

بزنش بکشش
بهش بگو فاطمه دلش برات تنگ شده
محاصره چی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
الان شدیدا دلم یه ادم ترک زبون میخواد که باهاش بگم و بخندم ):
 سپاس شده توسط Emmɑ
(24-09-2021، 13:03)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 20:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو
دیگ به من الکی نمیگن رومینا
._. مجازی جان تو فقط دحترهTelegh_01 انگیلیسی

خوبی نفسم؟
ممنونم ب خوبی شما
اره عزیزم(:
دمت جهنم :>
عرررر اسمش؟ سنش؟ مکانش؟ خانواده ش؟شخصیتش؟عکسش؟

@shahid
سعادت آشنایی با سرور رو دارم؟!-.-
اقا قرار نی باش ازدواج کنی که اسمش مندی و ازت بزرگتره تازهTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(24-09-2021، 19:10)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 13:03)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت جهنم :>
عرررر اسمش؟ سنش؟ مکانش؟ خانواده ش؟شخصیتش؟عکسش؟

@shahid
سعادت آشنایی با سرور رو دارم؟!-.-
اقا قرار نی باش ازدواج کنی که اسمش مندی و ازت بزرگتره تازه:telegh_01:

چرا منو ریپ زدی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(24-09-2021، 18:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 18:05)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژاااان با تو که اینستا حرف میزنم خانوم دکتر شکسته نفسی نفرمایید 
دل به دل راه داره♡

اینستا با اینجا فرق میکنه
دلمون واسه ترلان فلش تنگ شده بود

لطف داری حاج خانوم 
ما هم خیلی دوست داریم سلطان♡

(24-09-2021، 18:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 18:11)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب برات خوب نیست تو بیداری نشونت میدم ژیگر 44
خیلی خوب موندی لاناتی
 پس جهزیه و صبا و پرستو هم با تو  Telegh_01
گلط خوردمru1
اره بابا
اونایی ک فرمودی شوهرای بنده هستن و صابا واقعا گاوه منو با بچه هام تنها گذاشت رفت

ماشالله تعداد شوهرات از تعداد بچه های مردم بیشتره:|
کار خوبی کرد احسنت...

(24-09-2021، 18:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان تربیتش میکنم شوتور بدی شده:/
چرا چند وقت پیش با هم صحبت کردیم فلن در محاصره است ):

بزنش بکشش
بهش بگو فاطمه دلش برات تنگ شده
محاصره چی؟

حتما جون بخواه
عسیسم باشه بیبی حتما میگم  اونم دلش تنگ شده .-.
هنوز تایم ازاد نداره متاسفانه):
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _sehun_ ، ραтяιcια
(24-09-2021، 19:38)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 18:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلط خوردمru1
اره بابا
اونایی ک فرمودی شوهرای بنده هستن و صابا واقعا گاوه منو با بچه هام تنها گذاشت رفت

ماشالله تعداد شوهرات از تعداد بچه های مردم بیشتره:|
کار خوبی کرد احسنت...
حسودیت میشه؟14k
ممنون از لطفتون عشگم چرا شرمنده میکنی اخه؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(24-09-2021، 18:09)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 17:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی باحاله

انیمیشن ماکیا هم خوبه دیدیش؟برا 2018 بود ..

نهههه ماکیا چیه

اها انیمه س
ناشناس
 سپاس شده توسط [ SouL ]
@♥ آرمیتا بی دوست ♥

عه Telegh_01
@Prometheus

https://s4.uupload.ir/files/4_zip9.jpg

داش واس مام کار چجور کن با این حقوقا
خداییش این فوق العادس

@ραтяιcια

ب قول سید:
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره
من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد
که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود .

تازگی ها ب این نتیجه رسیدم تو این دنیا جز هیات هیپ چیزی نیست ک قاعل ارزش باشه
تو چی فک میکنی؟
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان