امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلشخور جاییه که...

فلشخور جایی که مثل جاهای دیگه بی قید و بند نیست که ترس از فش خوردن داشته باشی!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Medusa ، Emmɑ ، єη∂ℓєѕѕღ ، شـــقآیــق
آگهی
با صفاست
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ᴀʀмɪss ، Medusa ، Emmɑ ، єη∂ℓєѕѕღ ، شـــقآیــق
باهات مشکل دارن لایکت نمیکنن ، دوستت باشن لایکت میکنن ، سن و سالم نداره ، توی کاربرای سن بالاش چنین چیزی بیشتر دیده میشه تا سن پاییناش!
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid ، TinaMk ، ραтяιcια ، ѕααяeη ، Mohlek ، shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᴀʀмɪss ، _sehun_ ، Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
آدماش مهربونن 29
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، _sehun_ ، Medusa ، امیر‌حسین ، [ SouL ] ، єη∂ℓєѕѕღ ، ραтяιcια ، shghyegh ، شـــقآیــق
سایته دیگ چه انتظاری دارین ناموسا:/
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، ραтяιcια ، єη∂ℓєѕѕღ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh ، ᴀʀмɪss ، شـــقآیــق
جاییه که قبلا همه توش خیلی ساده بودن و خیلی خوش‌ میگذشت ولی الان اصلا اونطوری نی):
پاسخ
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، єη∂ℓєѕѕღ ، shghyegh ، ᴀʀмɪss ، شـــقآیــق
فلشخور جاییه که بعد 8-9 سال عضویت توی انجمنش ، به صورت ناگهانی با یه عضو قدیمی اینجا هم دانشگاهی و از همه مهمتر هم کلاسی میشی Telegh_41

تگش نمیکنم

یه توضیح بدم: به صورت اتفاقی یکی از تغییراتی که توی فلشخور داده بودم رو به عنوان نمونه کار استوری کردم که دوستان ببینن ، از قضا اون هم کلاسیم استوریمو دید و گفت عه فلشخور و... آنلاین شد ، نام کاربریشو گفت ، منم نام کاربریمو بهش دادم وقتی دید ناظمم ، تازه کلیم تعجب کرد Telegh_01
پاسخ
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، _sehun_ ، Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، єη∂ℓєѕѕღ ، shghyegh ، شـــقآیــق ، Emmɑ ، shahid
جاییه که باعث شد ی آدم مهم رو پیدا کنم

«برا من مهمه»
._.
(((:
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek ، Prometheus ، Emmɑ
Thumbsup 
فلشخور جاييكه...
خيلي جاست ي جا نيست كِه
من ميدونم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، shahid
توش با آدمای خیلی خیلی خوبی آشنا شدم (:
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، shghyegh ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  ○●○ امــوال شخصـی فلشخور○●○
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  بھترین رفیقت تو فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان