امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [460]

(27-09-2021، 21:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه پاترهد خفنمممTelegh_01
اها Telegh_01 به دایره لغاتم اضافع شد
بعلهه.

خفن رو می‌دونستم هستی، پاترهد رو نمی‌دونستم. به به. *_*

(27-09-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونهمه چیز دیگه هم گفتم شبیهتن ولی چرا اینو انتخاب کردیTelegh_46

این بامزه‌تر بود.  Telegh_43
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، سهَ‌ند
آگهی
(27-09-2021، 21:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2021، 21:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه پاترهد خفنمممTelegh_01
اها Telegh_01 به دایره لغاتم اضافع شد
بعلهه.

خفن رو می‌دونستم هستی، پاترهد رو نمی‌دونستم. به به. *_*

(27-09-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونهمه چیز دیگه هم گفتم شبیهتن ولی چرا اینو انتخاب کردیTelegh_46

این بامزه‌تر بود.  Telegh_43

*-* قلبم تاپ تاتاپ میکنه!
الان میدونی دیگ*-* ای جونم*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Medusa
@Medusa
تو شبیه ریچل هالیسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
(27-09-2021، 21:25)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2021، 21:24)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههه از اون جهت ک هی آنلاین میشه گفتم

منم دلم براش میسوزه.-.
بنش همیشگیه؟

ارهه فک کنم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(27-09-2021، 21:38)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2021، 21:25)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دلم براش میسوزه.-.
بنش همیشگیه؟

ارهه فک کنم

akhey بدبخ
نآشِنآسَم(:
(27-09-2021، 18:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2021، 17:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست من بود می‌دادم :>>
ناراحت میشی بت بگم خاله مهسا ؟

ناراحت نمیشم. ولی یجوریه واسم ، چندشه Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-09-2021، 21:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-* قلبم  تاپ تاتاپ میکنه!
الان میدونی دیگ*-* ای جونم*-*

دورت بگردم گل‌دختر :*

(27-09-2021، 21:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
تو شبیه ریچل هالیسی

خودت باش دختر؟ نخوندم ولی خیلی ازش شنیدم. خوبه یا بد؟ :_
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _sehun_
سازمان scp هم LGBT شده:|
گفتگو آزاد | نُسخه [460] 33
Everything is Temporary(:
بهترین حس دنیا اینه که همه سر کار باشن._.
نآشِنآسَم(:
cof

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان