امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [460]

(01-10-2021، 20:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم 18 سالگی
البته به نظرِ من وقتی ک حس میکنی بزرگ تر و عاقل تر شدی

اونو نمیگم
از نظر تغییرات جسمی
نمیدونم بستگی به ادمش داره

(01-10-2021، 20:44)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میری بنویسی یا؟...Telegh_51

نزن نوشتمTelegh_01
مرسی شنگل♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(01-10-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو نمیگم
از نظر تغییرات جسمی

(01-10-2021، 20:44)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزن نوشتمTelegh_01
مرسی شنگل♡

خواهش میشه❤
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(01-10-2021، 20:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنجشک دارہ میخندہ
گاوہ دارہ میجنگہ
شدیم فقط دیونہ
فی البداھہ بود

گنجشک دارہ میخندہ
گاوہ دارہ میجنگہ
شدیم فقط دیونہ
فی البداھہ بود

دامبلدور لشکر ی نفرہ بود
جررررر
ناموصن بابای پیر خرفتش؟
نوچ تو ادامہ میدی
یه تئوری حس میگه دامبلدور همون مرگه-_-

حرص میخوری حوشگل میشه._.
-_-

خودت میگی تئوری ن فکت

ھذا ماذا فازا؟ یا سیدی کیف حالک؟

حقا ک مھدکودکی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-10-2021، 20:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه تئوری حس میگه دامبلدور همون مرگه-_-

حرص میخوره حوشگل میشه._.
-_-

خودت میگی تئوری ن فکت

حقا ک مھدکودکی
Excuse me-_- i min حرص میخوره

انا بخیره -_-

هه ههه هه حقا که تو هم پشمکی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(01-10-2021، 18:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2021، 10:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم حرف ترین: @"ƤᴏᴏƁᴏи"

(01-10-2021، 18:02)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر حرف ترین @"ƤᴏᴏƁᴏи"
تصمیم گیری کنید/:

http://dl.akskhor.ir/uploads1/1_2ebec.png
حالت گشنه هم بزارید
@SABER
@امیر‌حسین

با من که زیاد حرف نمیزنی. البته اینکه منم حوصله حرف زدن ندارم کم تاثیر نیست. پس فک کنم من کم حرفم نه تو
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، shghyegh
(01-10-2021، 20:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:43)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی جز مامانو بابات بت گفت خوبتو میخواد دروغ میگه قطعا بدتو میخواد-_-

خطاب به خودم: یاد بگیر بتونی به بقیه هم اعتماد کنی. بقیه هم مهربونن.

Telegh_01 من تسلیم
ادمای خوب اینروزه کم پیدا میشه(:
نآشِنآسَم(:
(01-10-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو نمیگم
از نظر تغییرات جسمی

دیگع نمیتونم خودمو تو آینه ببینم ?
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(01-10-2021، 20:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت میگی تئوری ن فکت

حقا ک مھدکودکی
Excuse me-_- i min حرص میخوره

انا بخیره -_-

ARGHHHHH
گوربہ ھارو پیش پیش میکنی اینقد باحالی؟

ھل تعلمین لہ اذا شفتالو جدا قبیح؟

آدم پشمک باشہ مھدکودک نباشہ
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-10-2021، 20:56)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 20:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Excuse me-_- i min  حرص میخوره

انا بخیره -_-

ARGHHHHH
گوربہ ھارو پیش پیش میکنی اینقد باحالی؟

ھل تعلمین لہ اذا شفتالو جدا قبیح؟

آدم پشمک باشہ مھدکودک نباشہ
اتفاقا یکی دیگ از لقبام گوربس-_-

-_- اقا بسه من تو فارسیش موندم

نه باوا؟ادم پشمک نباشه ولی انابل باشه-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(01-10-2021، 20:08)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2021، 17:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا دیگ اینجوری باید بنویسم ژرررررررررررررررررررررررر ن فوق العاده جرررررررررررررررررررررررر ضربدر ده
ناموصا امیر539؟
گالانت که بهتره بمولا

پشمک نیستم
تنها فرقم اینه روزام عجیب شب میشه
دنیای عجیبی دارم

-_-
چرا تا بحال تورو ندیده بودم؟
من امیرمو میخوام ...

برگرد ب دوران رومینا بودنت
گالانت بھترہ
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان