امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [460]

(02-10-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи" از تو هم معذرت میخوام واقعا. نباید اون شب اون چیزا رو میگفتم. متاسفم. متاسفانه اینجور چیزا رو درک نمیکنم. و نباید هم واقعا اظهار نظر کنم. ببخشید
جان؟معذرت خواهی واسه چی؟
من معذرت میخوامTelegh_51 Heart
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
آگهی
(02-10-2021، 22:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و حسام و حسین ترویج چند همسری میدیم میدونستید؟
گفتگو آزاد | نُسخه [460] 117

جرررررررتاهدلحل
کدومش منم؟
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(02-10-2021، 22:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи" از تو هم معذرت میخوام واقعا. نباید اون شب اون چیزا رو میگفتم. متاسفم. متاسفانه اینجور چیزا رو درک نمیکنم. و نباید هم واقعا اظهار نظر کنم. ببخشید
جان؟معذرت خواهی واسه چی؟
من معذرت میخوامTelegh_51 Heart

):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(02-10-2021، 22:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:54)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیست سیاه سهند ؟
لیستی که من اونارو میدوسنتم
هر کاربر در هر نقش،شاهد،هشدار دهنده،منحرف کار
من همه چیز رو پیش بینی کردم
برای همین آزمایشش کردم اونم توی تاپیک فمنیست تا ببینم نوچه ها کارشون رو خوب انجام میدن یا نه

تو میتونستی عزیز باشی چغر
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(02-10-2021، 22:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ازش میدونی؟؟
چجور آدمیه؟
ادمی نیس که شما میبینید
هیچ کس حرف منو باور نمیکنه
شما ها همتون گول خوردین
چیزی نمیبینید که بد باشه چون خوبی رو بهانه کردین
نگا
تو این جمع بزرگ فلشخور
تنها کسی که می‌تونه ادعا کنه سهندو می‌شناسه ، منم!
ی سالوخورده ای شبو روزم با این شخص گذشته
وقتی صرف کردی برا شناختش؟؟
نخیر.
پس نمیتونی بگی که میشناسیش
هم بدی هاشو میدونم هم خوبی هاشو
مثه همه ادمای دیگس.
فقط چون طرز فکرش مثه تو نیست آدم بَدیه.

میدونین من رو سهند مهسا حساسم (((:
دست رو نقطه ضعف من نزارید ((:
بزن ب چاک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa ، Emmɑ ، _sehun_ ، Prometheus ، shghyegh
(02-10-2021، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه؟؟؟ اینجوریاس ؟ اصن منم یه حزب میزنم واس خودم و امیرو هیپنوتیزم میکنم 4fvf

اوووف بااون صدات سخنرانی میکنی؟(((:
اگ سخنرانی میکنی میام زیر پرچمت
صد در صد
نکنه میخوای دلبری کنی واسم ؟
(02-10-2021، 22:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:54)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیست سیاه سهند ؟
لیستی که من اونارو میدوسنتم
هر کاربر در هر نقش،شاهد،هشدار دهنده،منحرف کار
من همه چیز رو پیش بینی کردم
برای همین آزمایشش کردم اونم توی تاپیک فمنیست تا ببینم نوچه ها کارشون رو خوب انجام میدن یا نه
سهند بلک لیست نداشت
چون هیشکی به بیضه اش نبود دوست عزیز
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، Prometheus ، Đęąđ.ğïřł
(02-10-2021، 22:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
بیا اقا بیا
گند زدن به همه چی به مدیرتم فوحش دادن
باور کن حتی اگه تویه مقام نظامی هم بودی مجبورت میکردن که بکشیشون

یالانچیا لعنت
گده صفحلیبسن؟نمنه ورسان؟موادو آدین د او جینسیدن آلیم
الله شفا ورسین
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(02-10-2021، 22:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:56)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریم بیشتر حرف میزنیم تا به اصل قضیه نرسیم

اصل قضیه چیه؟ 
طبق یکی از قانون ها چیزایی که بیرون این سایت اتفاق میفته نباید به اینجا ربط داده بشه
ولی اگه کاربران ربط بدن و دعوایی صورت بگیره ما مجبوریم اقدام کنیم این انتخاب خود کاربره
درسته؟
یعین تو واتساپ بهت فوحش بدن تو میای اینجا دعوا راه بندازی؟
Everything is Temporary(:
(02-10-2021، 22:59)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2021، 22:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و حسام و حسین ترویج چند همسری میدیم میدونستید؟
گفتگو آزاد | نُسخه [460] 117

جرررررررتاهدلحل
کدومش منم؟

اونی که شرتش آبیه <:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
ینی واقعا فک کردی آدم 21 ساله میگه واااای !
تو فلان روز بم گفتی خر
پس میزارمت تو بلک لیستم تا دیگه کارای بد نکنی ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق ، Prometheus ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان