امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [460]

(05-10-2021، 13:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه دیگه
هیچکسی با لشکر یه نفره قهرمان نشده عزیزم حتی مسی هم یه نفره بیاد مقابل تیم کاپوت سازی مازندران بازی کنه به فنا میره
داش بازی حسن یزدانی رو دیدی؟
هیچ چیز غیر ممکن نیست
نه زیاد ورزشی نیستم

(05-10-2021، 14:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 13:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

error connection :17
میدونی این چی چیه؟
این یکی به هیشکی رحم نمیکنه

Joining server

میدونی این چیع؟
همونیه که سرش من صد بارخودکشی کردم-_-

Disconnect
code:275
این یکی چی؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shahid ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(05-10-2021، 14:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 13:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه دیگه
هیچکسی با لشکر یه نفره قهرمان نشده عزیزم حتی مسی هم یه نفره بیاد مقابل تیم کاپوت سازی مازندران بازی کنه به فنا میره
هیچ چیز غیر ممکن نیست
نه زیاد ورزشی نیستم

(05-10-2021، 14:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Joining server

میدونی این چیع؟

Disconnect
این یکی چی؟
برا من که پیش نیومده..

Reconnect
این چی؟
دکمه ای که هیچ وقت به کارت نمیاد-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-10-2021، 14:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه دیگه
هیچ چیز غیر ممکن نیست
نه زیاد ورزشی نیستم

Joining server

میدونی این چیع؟

Disconnect
این یکی چی؟

دهنت سرویس
داش تنها راه پیروزی اینجوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه پیروزی فقط همین یکیه و غیر از این راه دیگه نیست یعنی گشتم نبود نگرد نیست

برای شما هم سرعت گوگل پایین اومده ن؟
انگار میگن یه بچه سیزده ساله واتساپ و اینستاگرام و گوگلو Hک کرده
دهنش سرویس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-10-2021، 14:04)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیز غیر ممکن نیست
نه زیاد ورزشی نیستم

Disconnect
این یکی چی؟
برا من که پیش نیومده..

Reconnect
این چی؟

(:
عا اینو راس میگی من یه ساعت وایسادم هیچی نشد:/

(05-10-2021، 14:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیز غیر ممکن نیست
نه زیاد ورزشی نیستم

Disconnect
این یکی چی؟

دهنت سرویس
داش تنها راه پیروزی اینجوری    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب
حالا بشین و تماشا کن
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shahid ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(05-10-2021، 13:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"shghyegh
فقط سکوت میکنم برو خودتو اصلاح کن

Telegh_01 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(05-10-2021، 14:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 14:04)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من که پیش نیومده..

Reconnect
این چی؟

(:

(05-10-2021، 14:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت سرویس
داش تنها راه پیروزی اینجوری    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب
حالا بشین و تماشا کن
هه ههه هه
من همیشه راس میگم تو عینکتو نزده بودیی-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-10-2021، 14:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 14:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

عجب
حالا بشین و تماشا کن
هه ههه هه

میدونستی که منو ریپ زدی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(05-10-2021، 14:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 14:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه ههه هه

میدونستی که منو ریپ زدی؟

میدونستی که تو دومین ریپی پس نقل من برا تو اومده؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(05-10-2021، 14:18)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 14:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستی که منو ریپ زدی؟

میدونستی که تو دومین ریپی پس نقل من برا تو اومده؟

هاننننننن؟ وات د فازززز؟
معلوم هس چی میگیییییی؟
ابلح به جای پرهام منو ریپ زدی

@Berserk
این دیس رو سید درست کرده گفتش بفرستم واست ایناش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://aspb34.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/7e91dcc1aabcdc9c43ed687bb7e25cbe37127383-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjhmOWM1ZT​U0NGQ3ZDk0Yzk5MWU4ZjYxMmQ3OGNjZjJmIiwiZXhwIjoxNjMzNDUwODczLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.hbNHw1Ki6eeR0sAPH7u0qkr852vvCrtJ4mquxS1RvkY

@Prometheus مگه داش ن حسین؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
خدایا کی تنِ ماهیو میریزه تو نودل
ایییییییی :ایموجی دختری ک ب سرش میکوبه
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان