امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(05-10-2021، 23:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!-کجاش نامناسب بود ای خدا
2-پ برای چی زدم این تاپیکو اگه قرار بوده بی طرف باشم.اوکی شما بیا این تاپیک فمنیست کیست رو هم پاک کن لطفا چون نظر شخصی داده و کلی موافق و مخالف داشته بدو باریکالله
3-اصن برای بحث بوده چه ربطی داشت اصل کار همین بحثه اینجا هم گ.ا عه

درست نیست یه نویسنده تهاجمی عمل کنه. اگه قراره یه تاپیک جامع و کامل باشه، چرا نباید اصولی و درست نوشته بشه؟ مخالفی با این قضیه خب اوکی. ولی نباید جوری بنویسی که انگار همه ی مردم جهان مخالفت دارن باهاش. هم نظرات مثبت رو استفاده کن هم منفی
بعله در جریان هستم تو هر تاپیکی که در مورد کی پاپ بوده جنابعالی و چن تا از طرفداراشون یه بحث عظیم راه انداختین. به شخصه ارسالاتونو تو هر تاپیک پاک کردم.

بشششش:/
بعله ممنون
حالا فمنیست کیست رو پاک کنید لطفا
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(05-10-2021، 23:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنامه نویس :>
نه بابا میریم ناخن کار میشیم پشمک
باکلاس تره

فال بگیرم برات؟
بگیر
 سپاس شده توسط _sehun_
(05-10-2021، 23:18)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختر خوبیم که):
تو گوگولی منیییی

(05-10-2021، 23:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون قبلا بود الان الانه

دوست داری الان اجراش کنم بدونی هنوزم هست؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_
(05-10-2021، 23:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:23)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای قانونی که برای همیشه نوشته شده هم همین حرف رو میزنی؟(:

فقط یه عِده افراد بی جنبه گزارش میزنن
اگ ناراحت میشن بگن باهاش کاری نداشته باشیم
والا
زدی مدیر رو هم تگ کردی مدیر خودش بفهمه اخطار رو میده گزارش چرا
بعدشا گزارش حق و قدرت همه کاربراس همه کاربرا هم که بی جنبه نیستن عزیز دل
(05-10-2021، 23:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست نیست یه نویسنده تهاجمی عمل کنه. اگه قراره یه تاپیک جامع و کامل باشه، چرا نباید اصولی و درست نوشته بشه؟ مخالفی با این قضیه خب اوکی. ولی نباید جوری بنویسی که انگار همه ی مردم جهان مخالفت دارن باهاش. هم نظرات مثبت رو استفاده کن هم منفی
بعله در جریان هستم تو هر تاپیکی که در مورد کی پاپ بوده جنابعالی و چن تا از طرفداراشون یه بحث عظیم راه انداختین. به شخصه ارسالاتونو تو هر تاپیک پاک کردم.

بعله ممنون

نخوندمش
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-10-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فال بگیرم برات؟
بگیر

یه چیز نمونه میشی
خیلی قدرتمند میشی از نظر جسمی

کارگر نمونه<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(05-10-2021، 23:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله ممنون

نخوندمش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=276275
بفرمایید بخونیدش و بعد پاکش کنید به همین دلایل
متشکرم
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(05-10-2021، 23:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:18)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختر خوبیم که):
تو گوگولی منیییی

یلفتقیتغافخ
واقعا؟ 15
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(05-10-2021، 23:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختر خوبیم که):
تو گوگولی منیییی

(05-10-2021، 23:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون قبلا بود الان الانه

دوست داری الان اجراش کنم بدونی هنوزم هست؟ Telegh_01
خب این یه سایتِ تفریحیه چطور اذیت میشن؟من خود اون همه زحمت کشیدم تگشون میکنم اخر اخطار؟عجب:/
لطف میکنی
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Ɗєя_Mσηɗ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(05-10-2021، 23:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوندمش
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=276275
بفرمایید بخونیدش و بعد پاکش کنید به همین دلایل
متشکرم

ان شاء الله سر فرصت رسیدگی میکنم kaffe2
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان