امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(05-10-2021، 23:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت

ها؟حوصله ندارما میزنم ناخن کارت میکنم

گفتی میری برنامه نویسی
کمی تحسینت کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(05-10-2021، 23:52)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنامه نویس :>
نه بابا میریم ناخن کار میشیم پشمک
باکلاس تره

ای پشمک چی بود این وست ای تیکه کلام دزد-_-
._.

(06-10-2021، 0:00)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟حوصله ندارما میزنم ناخن کارت میکنم

گفتی میری برنامه نویسی
کمی تحسینت کردم
اره
حسودیت شد؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(06-10-2021، 0:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:52)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

'-' به جرمت اعتراف کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(06-10-2021، 0:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 0:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

'-' به جرمت اعتراف کن
ای وایی عزیزم با جنسِ تاریخ مصرف استفاده کردی؟ای بابا
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق

._.

(06-10-2021، 0:00)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی میری برنامه نویسی
کمی تحسینت کردم
اره
حسودیت شد؟
هعی ...
تشویقشون میکنی میگن حسودی ...
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، βάરãɲ ، شـــقآیــق
(06-10-2021، 0:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 0:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

'-' به جرمت اعتراف کن
ای وایی عزیزم با جنسِ تاریخ مصرف استفاده کردی؟ای بابا

'-'
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
هوف /=

(05-10-2021، 23:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 23:07)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه هنرمندم
_
ای بد نیستم خودت چطوری ؟

خوبم شکر ، یکمی چشمام خسته شده
خیلیم عالی(:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(06-10-2021، 0:03)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

اره
حسودیت شد؟
هعی ...
تشویقشون میکنی میگن حسودی ...
اره ادم هم ادمای قدیم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(05-10-2021، 22:48)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 22:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بحثی=/

باشه نیا پس من کنترل شهر فمنیست رو به دست میگیرم(:

چی گفتی باز Dodgy
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-10-2021، 0:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 22:48)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نیا پس من کنترل شهر فمنیست رو به دست میگیرم(:

چی گفتی باز Dodgy

گفتم لعنت بر فمنیستBl8
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان