امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(06-10-2021، 11:15)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی واست کم گذاشتم بچه
اون از بابایِ بچه ننت ک رفته فقط من موندم
قدرمو بدونید دگ

من تبلت میخوام. :|
دوس دختر داری تبلت میخوای؟
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
نای نلی نای نایییی

(06-10-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:15)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تبلت میخوام. :|

من بی ادب نیستم پسر خوبیم.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(06-10-2021، 11:20)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگِ بی ادبا دوس دختر دارن؟
اومدنی واسم لواشک بگیر
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-10-2021، 11:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:20)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگِ بی ادبا دوس دختر دارن؟
اومدنی واسم لواشک بگیر

اره.
اگه لواشک بخرم که اقتصاد خانواده فلج میشه.
 سپاس شده توسط Emmɑ
سلام كنم جوابمو ميديد؟):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-10-2021، 11:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام كنم جوابمو ميديد؟):

خیر
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(06-10-2021، 11:29)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام كنم جوابمو ميديد؟):

خیر

مرسي از صداقتتون -_-
حقا كه پشمكي
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-10-2021، 11:08)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.دوست داری شرحه شرحه بشی؟
عمه نداشته یا داشتت گوگولیه:^
جدیدا از اموجی تایپی زیاد استفاده میکنم، ولی هیچی شکلکای فلش نمیشهD:

چون بزرگ شدم کمتر استفاده میکنم•-•
باید جالب باشه ( اون واکنشت نسبت به ارسالمو، باید اون میکرد نه تو D: )
از عمه هام خوشم میاد ولی گوگولی نیستن خدایی =/
اموجی تایپی خوراکمه. Lol عاره خفنن!

من ک اعتقاد دارم ازت بزرگترم ازش استفاده میکنم! نوچ نوچ، باید کتاب "شکلک های تایپی را کی و کجا قرار دهیم" رو هفت بار مرور کنی دخترک -.-

آنجل اویل مازوخیسمه•-• (از این زاویه نگاه کن چون خودش نمیتونه بگه من حس درونیشو توصیف کردمD; )
هیچ عمه ای گوگولی نیست، شاید باشه ولی کمیابه
بکش کنار مال خودمه دزد._. من یادمه تو فقط:^ و Lol میزاشتی

عقاید متفاوته، واقعیت مهمه که نیستی:^ چقد سر سن عقلی بحث کردیم یادته؟
خودت خوندیش مخ هفت ضلعی؟_-_
تو که باید بدونی تجربه زودتر نتیجه میده
من تجربم تو استفاده ازش بیشتره:^
+
درضمن من دیگه دخترک نیستم، بزرگ شدم•-•
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-10-2021، 11:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:29)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

مرسي از صداقتتون -_-
حقا كه پشمكي

خووهش میکنم.کاری نکردم.

خودتی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(06-10-2021، 11:35)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 11:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي از صداقتتون -_-
حقا كه پشمكي

خووهش میکنم.کاری نکردم.

خودتی

-_-

نه تويي پشمك
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان