امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(06-10-2021، 23:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 22:59)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفهییییی
ارمی خواب وحشتناک دیدی که دلت نخواد دیگه بخوابی؟
اره همیشه میبینم
ولی بازم دوس دارم بخوابم
بگو بگو

من اصلا فیلم وحشتناک نمیبینم
ولی خواب صبحم اینقدرررررر وحشتناک بود
دلم نمیخواد بخوابم دیگه
اینجا نمیشه اه چرا اینستارو پاک کردی؟میخواستم ویس بدم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ ، βάરãɲ
آگهی
(06-10-2021، 23:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 23:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره همیشه میبینم
ولی بازم دوس دارم بخوابم
بگو بگو

دلم نمیخواد بخوابم دیگه
با من باشی میبنی جیگر
نمیتونم خاکی تو سرم بریزم متاسفانه عشقم
ولی تو ویس بگیر از همینجا میفرستی خیلی هم راحته
کی خستس؟دشمن اورین
هعی هعی
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، βάરãɲ
(06-10-2021، 23:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 23:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیخواد بخوابم دیگه
با من باشی میبنی جیگر
کی خستس؟دشمن اورین
هعی هعی
حالا خاک نریز
ارمییییی الان؟-_-
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-10-2021، 15:56)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 15:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نااااح

چیز پیچ شدم@_@ Big Grin

منم يه مامال ديگ داررمم

چشمم روشنننننن
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، βάરãɲ
(06-10-2021، 23:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 15:56)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم يه مامال ديگ داررمم

چشمم روشنننننن
بعلهههه
Sleepy
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ
(06-10-2021، 22:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 22:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررر :/
بیتربیت :/
عمه های من خیلی هم خوشملن *_*

والا همین الانشم شرو کردیم
کتاب تست گرفتیم و داریم جزوه هم مینویسیم حتی ...

زهرمار

ایول پسر خوب
حدودا چند ساعت میخونی؟
روزی 5 ساعت فعلا
در آینده نزدیک بیشتر هم میشه
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، моои
(06-10-2021، 23:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 23:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من باشی میبنی جیگر
کی خستس؟دشمن اورین
هعی هعی
حالا خاک نریز
ارمییییی الان؟-_-
شب بخیر899
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ραтяιcια
(06-10-2021، 23:44)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 23:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمم روشنننننن
بعلهههه
Sleepy

کی هس بگو مام بدونیم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(06-10-2021، 15:35)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:29)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی؟D: ( عاو زیبا گفتی... بس کن بدبخت سوخت D; )
اوهوم اوهوم
نوچ نوچ مال خودمه! حافظتم مثل عقلته! من ._. و .-. و D: و ^^ و کلی چیزا میزاشتم
واقعیتت چه مسخره س! عررر عاره :>> یادش خوش
من نوشتمش بچه  4fvf
شاید! اصن من هر روز هزار بار شکلک متنی توی یادداشت گوشیم مینویسم :>

+ من به از تو بزرگترا دخترک میگم خیخی

مازوخیسم یعنی خودآزاری، توعم که دوست داری شرحه شرحه بشی•-•(عا باش=])
نخیرم این ^^ مال من بودددددد6
من رو واقعیت مالکیت ندارم که واقعیت واقعیته!هوم بخیر
._.پس چرا من دربارش چیزی نمیدونستم؟
من خودم شکلکارو یادم میمونه انقد دوست دارم هه:>>

+ عجب•-•
عه من خود مازوخیسمم!
راس میگی بیشتر تو استفاده میکردی
واقعیت تو با واقعیت واقعی خیلی فرق داره!
چوم... مطالعه نمیکنی دیگ بشر
به قول خودت تجربه یچیز دیگه ست خیخی
 سپاس شده توسط βάરãɲ
اخ سی بخت عسکر
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان