امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(07-10-2021، 19:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus

پاسخ گو باششش آخه چجوری؟ ناوصن چجوری؟ وجدانا چجوری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/جررررررر_35ul.jpg
حتی ممد گاوکش هم اعتراض داره این قبول نیس

@SABER
این حسین یه هکره بمولا بیا جمعش کن داش

(07-10-2021، 19:19)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحن مورد علاقم (:
ایشالا قسمتت

آره ی نمی گرفت از کجا میدونی <:

بالاسر رو بیشتر از هر جای حرم دوست دارم
ان شالله با هم

رفیقام گفتن
دیگ چخبرا؟

(:
انشالا
اگ بدونی چ جمعیتی بود تو این دوسال اخیر حرمو انقدر شلوغ ندیده بودم
سلامتی (: تو چ خبر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط shahid ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
:v

..
نآشِنآسَم(:
(07-10-2021، 19:26)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 19:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاسر رو بیشتر از هر جای حرم دوست دارم
ان شالله با هم

رفیقام گفتن
دیگ چخبرا؟

(:
انشالا

Heart
=)
دوساله حرم امام رضا نرفتم =(
الحمد لله من دارم به اسرار میرسم =)
(07-10-2021، 19:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 19:26)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
انشالا

Heart
=)

اسمت چی بود ؟
میای ایشالا
اسرار ؟
ناشناس

سپاس شده توسط shahid
(07-10-2021، 19:35)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 19:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:heart:
=)

اسمت چی بود ؟
میای ایشالا
اسرار ؟

محمدرضا هستم =)
دعا کن برامون
اینجا نمیشه بگم که

نمیخوای سپاس بدی؟
(07-10-2021، 18:58)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 18:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع چند سالت بود؟نوچ نوچ نوچ

آبرو ریزی نکن ._.
اره بهتره نگم زشته
(07-10-2021، 19:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 18:58)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبرو ریزی نکن ._.
اره بهتره نگم زشته

برو تو انباری ب کار زشتت فکر کن

(07-10-2021، 19:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 19:35)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چی بود ؟
میای ایشالا
اسرار ؟

محمدرضا هستم =)
دعا کن برامون
اینجا نمیشه بگم که

نمیخوای سپاس بدی؟
بیا خصوصی خب
چون فحش دادی از سهمیه فرداتم کم میکنم
ناشناس

(07-10-2021، 19:34)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/inshot_20211007_200058769_6p8w.mp4/
مگه میشه باشی و تنها بمونم؟

داش خرابع
(07-10-2021، 19:44)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 19:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بهتره نگم زشته

انقدر با خودت حرف نزن بچه
 سپاس شده توسط shahid
(07-10-2021، 19:44)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بهتره نگم زشته

(07-10-2021، 19:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمدرضا هستم =)
دعا کن برامون
اینجا نمیشه بگم که

نمیخوای سپاس بدی؟
بیا خصوصی خب
چون فحش دادی از سهمیه فرداتم کم میکنم

صندوقم پره =)
هوممممم پس باید یه دیس بزارم علیهت تصفیه حساب شه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان